avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate Diana19

Activitate Diana19

Răspuns la discuția Concediu fara plata
Va multumesc pentru raspunsurile date si pentru faptul ca ne ajutati pe toti cei care apelam la dvs!!
Răspuns la discuția Concediu fara plata
La fel este posibil sa nu beneficiez de o indemnizatie pentru cresterea copilului in cazul in care se iveste aceasta problema?Va multumesc!
Buna ziua,

V-as ruga tare mult sa ma ajutati cu o informatie in urmatoare problema:angajatorul actual urmeaza sa ne dea in concediu fara plata cate 2 zile pe luna.Cu ce ne afecteaza vechimea in munca sau alte facilitati ce pot genera din cauza acestei decizii?
Va multumesc tare mult pentru lamuriri.
Angajatorul actual tocmai si-a restrans activitatea,incepand cu 1 ianuarie 2011,iar o parte din angajati beneficiaza de somaj,iar o parte nu.De asta doream sa stiu daca in conditiile explicate anterior eu as beneficia de somaj?.
Multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca am lucrat la un angajator 1 an si 2 saptamani ,contractul de munca s-a incheiat la data de 28.05 2010,si am inceput un alt contract pe data de 1.06 2010 la un alt angajator,beneficiez de somaj?Daca exista o intrerupere de 3 zile intre contracte este posibil sa nu mai beneficiez de somaj?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Divort..
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!In cel mai rau caz probabil vom apela si la un avocat.
Discuție Divort..
Buna seara,
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema:
parintii mei sunt casatoriti de 30 de ani.Tata doreste sa vanda apartamentul si sa
isi insuseasca tot,fara a=i da mamei partea ei in conditiile in care apartamentul este pe numele lor.Tata ar avea dreptul sa o lase pe drumuri in conditiile in care mama sufera de o boala cu grad 2 de handicap si nu poate lucra de ani de zile?
Ce s-ar intampla in cazul deschiderii unui divort din partea mamei,se poate bloca si actiunea de partaj de la inceptul deschiderii procesului?Tata poate vinde singur apartamentul ,mai ales daca se deschide o actiunde de partaj?
Va multumesc,
Diana.