V-as ruga tare mult sa ma ajutati cu o informatie in urmatoare problema:angajatorul actual urmeaza sa ne dea in concediu fara plata cate 2 zile pe luna.Cu ce ne afecteaza vechimea in munca sau alte facilitati ce pot genera din cauza acestei decizii?
Angajatorul actual tocmai si-a restrans activitatea,incepand cu 1 ianuarie 2011,iar o parte din angajati beneficiaza de somaj,iar o parte nu.De asta doream sa stiu daca in conditiile explicate anterior eu as beneficia de somaj?.
Multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca am lucrat la un angajator 1 an si 2 saptamani ,contractul de munca s-a incheiat la data de 28.05 2010,si am inceput un alt contract pe data de 1.06 2010 la un alt angajator,beneficiez de somaj?Daca exista o intrerupere de 3 zile intre contracte este posibil sa nu mai beneficiez de somaj?
Va multumesc.
Buna seara,
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema:
parintii mei sunt casatoriti de 30 de ani.Tata doreste sa vanda apartamentul si sa
isi insuseasca tot,fara a=i da mamei partea ei in conditiile in care apartamentul este pe numele lor.Tata ar avea dreptul sa o lase pe drumuri in conditiile in care mama sufera de o boala cu grad 2 de handicap si nu poate lucra de ani de zile?
Ce s-ar intampla in cazul deschiderii unui divort din partea mamei,se poate bloca si actiunea de partaj de la inceptul deschiderii procesului?Tata poate vinde singur apartamentul ,mai ales daca se deschide o actiunde de partaj?
Va multumesc,
Diana.