avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate des

Activitate des

chiar nu exista nici o solutie la cazul meu? ca in cazul asta desi e in stare buna o casez direct la fier vechi...
am o masina Dacie papuc luata pe firma de la o alta firma cu factura si chitanta acum cativa ani. Din varii motive deoarece nu s-a circulat cu ea nu am mai facut schimbarea de titular la politie / adm. financiara. Situatia a devenit si mai ciudata cand fostul proprietar adica asociatul unic al firmei de la care am luat-o a decedat. Titularul de pe talon este firma de la care am cumparat-o. Eu as vrea ca masina sa o inscriu in programul Rabla. Ce trebuie sa fac pentru a intra in legalitate 100%. Multumesc.
respectivii sunt veri ai unui cetatean roman, se incadreaza ei la

g) strainii membri de familie ai cetatenilor romani; ?

daca da ce trebuie sa fac in continuare? multumesc!
ma intereseaza care sunt pasii pentru a angaja 3 cetateni moldoveni la firma la care lucrez. ce acte sunt necesare si ce pasi trebuiesc urmati si care sunt obligatiile mele ca angajator fata de salariat de alta cetatenie. multumesc.
aceasta activare prin completarea declaratiei mai implica si alte hartii in sensul ca: societatea are doar sediu social si zero angajati la acest moment. poate fi folosit sediul social ca spatiu de productie avand in vedere ca activitatea e de volum mic? e nevoie de ale hartii? multumesc.
va rog sa detaliati de ce.. ea este cuprinsa in obiectele de activitate secundare. de asemenea si aceasta activitate este sezoniera... daca raspunsul este tot da rog sa-mi spuneti care sunt pasii pt a face asta. multumesc.
Am un SRL din 2006. Din cauza activitatii sezoniere pe care o desfasor vreau sa ma dezvolt pe partea de confectionare-vanzare produse textile in Romania si strainatate. In actul constitutiv este prevazut un obiect de activitate principal si toate celelalte obiecte de activitate secundare in afara de jocuri de noroc, tigari si bauturi. Intrebarea mea este daca pt aceasta noua activitate din firma am nevoie de ceva hartii la mana sau doar o decizie interna?
Multumesc.