avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate valceanu_liliana

Activitate valceanu_liliana

Discuție o intrebare....
Buna seara!!Am si eu o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati,,,,tatal copilului meu plateste o pensie alimentara corespunzatoare venitului minim pe economie din Romania,el lucrand in prezent in Spania.Daca la cererea mea,in instanta,de marire a pensiei alimentare,atasez o hartie cu locul ,sediul,nr de tel al firmei la care lucreaza si patronul firmei,am sanse sa se dovedeasca faptul ca venitul sau este unul substantial?Multumesc
Buna ziua!As dori sa stiu daca bunica paterna a minorului,stabilita si lucrand cu acte in regula de 15 ani in Spania,poate sa-si ia nepotul in vacanta in strainatate?De fiecare data cand vorbesc cu copilul,acesta isi exprima dorinta de a ma vizita.Am vreo sansa?As putea obtine legal un program de vizita in asa fel incat sa vin in Romania ca sa-l iau?Ce trebuie sa fac?Mentionez ca minorul are 5 ani.
Răspuns la discuția \"definitiv si irevocabil\"?!
Multumesc frumos pentru raspunsuri,o sa urmez indicatiile dvs.!
Buna seara!
As dori sa stiu cand devine o hotarare judecatoreasca"definitiva si irevocabila"!?!?(in cazul meu)...Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor care mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare,,,,si cum pana acum nu am avut discutii contradictorii cu fostul meu prieten,nu m-a interesat si nici nu am citit cu atentie ceea ce era scris in acea hartie.Acum dupa 5 ani,dorind sa ies cu copilul din tara,am intampinat probleme.