avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o intrebare....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o intrebare....

Buna seara!!Am si eu o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati,,,,tatal copilului meu plateste o pensie alimentara corespunzatoare venitului minim pe economie din Romania,el lucrand in prezent in Spania.Daca la cererea mea,in instanta,de marire a pensiei alimentare,atasez o hartie cu locul ,sediul,nr de tel al firmei la care lucreaza si patronul firmei,am sanse sa se dovedeasca faptul ca venitul sau este unul substantial?Multumesc
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 20:33, 18 Mai 2011
da si9gur ca da . Daca aveti actele doveditoare pe care sa le atasati la cererea adresata instantei pentru marirea cunatumului pensiei alimentare , aveti sanse . faceti toate precizarile si mentiunile necesare in cerere iar fiecare capat de cerere sa aibe dovezi in copii la cerere .
eu din cate cunosc venitul castigat in afara nu se aplica si in tara, mai ales daca nu munceste trimes de aici nu prea aveti ce castiga. este alegerea lui unde-i este mai bine pentru el in primul rand. multumesc, Este doar o parere si acolo viata-i scumpa direct proportional cu venitul, mancarea poate este la fel.Sar putea intoarce in tara daca il lasati cu un venit de subexistenta si atunci ce o sa mai faceti ?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
ContSters206252, utilizator
instanta nu va lua in considerare probele dv. din simplu motiv ca nu are competenta in afara teritoriului Romaniei. Persoana juridica straina nu poate avea calitatea de tert poprit in dosarul pe care il veti deschide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ab1 ab1 am un copil de 16 ani,primesc o pensie de 100 ron.tatal copilului locuieste si munceste in spania.ce sanse am sa beneficiez de o marire de pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara camelian camelian Am un baietel de 10 ani pt care tatal lui plateste pensie alimentara 1000 lei. El lucreaza in Anglia si castiga destul de bine. As putea cere marirea pensiei ... (vezi toată discuția)
Model cerere de recalculare a pensiei alimentare lore28 lore28 buna ziua, cum trebuie sa procedez pt o marire a pensiei alimentare? am divortat in 2011 si at a fost de acord sa mi plateasca 150 lei lunar,deoarece ... (vezi toată discuția)