avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

am un copil de 16 ani,primesc o pensie de 100 ron.tatal copilului locuieste si munceste in spania.ce sanse am sa beneficiez de o marire de pensie alimentara ,raportata la veniturile de acolo?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:37, 19 August 2010
aveti sanse sa obtineti marirea pensiei daca cunoasteti sediul firmei din spania unde lucreaza sotul sau daca aveti inscrisuri din care sa rezulte care sunt castigurile lunare salariale ale sotului dvs.va trebui sa faceti o cerere de marire a pensiei adresata instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ginaelena ginaelena sunt divortata, minorul mi s-a incredintat mie spre crestere, pensia alimentara este de 130 ron. el munceste in strainatate si castiga foarte bine dar nu am ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara eu_monica eu_monica Buna ziua, sunt divortata de fff multi ani si am un copil in varsta de 12 ani pe care-l cresc singura, cu o pensie alimentara de 100 ron/luna. Am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)