avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sunt divortata, minorul mi s-a incredintat mie spre crestere, pensia alimentara este de 130 ron. el munceste in strainatate si castiga foarte bine dar nu am nici o dovada .cum as putea sa fac sa demonstrez ca el munceste ca sa deschid un proces pentru marire de pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:33, 27 Martie 2011
E cam greu .Trebuie sa indicati precis domiciliul lui si locul de munca .Instanta va face unele demersuri .
ar trebui sa aveti o copie dupa contractului sau de munca sau in cel mai rau caz sa cunoasteti adresa, sediul social al firmei unde lucreaza fostul dvs sot in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara eu_monica eu_monica Buna ziua, sunt divortata de fff multi ani si am un copil in varsta de 12 ani pe care-l cresc singura, cu o pensie alimentara de 100 ron/luna. Am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara DutaMariana DutaMariana In urma divortului , mi s+a incredintat spre crestere si educare un minor care are varsta de 15 ani . Tatal nu are servici in tara , este plecat in strainatate ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara emyly2008 emyly2008 Buna ziua. Am si eu o problema si as avea nevoie de un sfat.Acum 2 luni eu si sotul meu ne-am despartit.Cum as putea sa-l dau in judecata pentru pensie ... (vezi toată discuția)