avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua. Am si eu o problema si as avea nevoie de un sfat.Acum 2 luni eu si sotul meu ne-am despartit.Cum as putea sa-l dau in judecata pentru pensie alimentara la copii tinand cont ca nu stiu unde sta sau unde lucreaza. Stiu doar ca ce lucreaza si zona cam pe unde e firma unde lucreaza.
Cel mai recent răspuns: emyly2008 , utilizator 09:28, 26 Septembrie 2011
buna ziua
actiune se depune la instanta de la domiciliul dvs si puteti indica locul de munca cu denumire firma si adresa si va fi citat la locul de munca astfel ca faceti demersuri vrificiati adresa si denumirea firmei
bafta
La depunerea actiunii indicati ultimul domiciului pe care il cunoasteti. Dupa depunerea actiunii, in baza unui certificat de grefa, faceti demersuri la Evidenta informatizata a persoanei pentru a afla domiciliul actual.
In privinta locului de munca, puteti solicita instantei emiterea unei adrese la ITM pentru a comunica numele firmei unde fostul sot lucreaza si salariul lunar.
In cazul in care nu este angajat cu contract de munca, pensia de intretinere se va stabili prin raportare ;a salariul minim pe economie.
Va multumesc mult de raspuns. Poblema cu domiciliul este ca el sta cu chirie, iar ultima adresa care o stiu si care o are in buletin este cea de la noi de acasa. Iar el garantat nu imi spune nici unde sta, nici unde lucreaza (stiu doar zona), ptr ca deja l-am amenintat ca daca nu ma ajuta il voi obliga sa ma ajute. Este o problema faptul ca noi nu am divortat inca? Suntem doar despartiti, insa nu legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Recalcuarea pensiei alimentare predaana predaana buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine ,daca se poate...am divortat acum 5 ani,iar pensia alimentara a fost stabilita la 77ron.De atunci tatal si-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare crisandaandavid crisandaandavid Bună ziua am divorțat acum 10 ani de tatăl copilului pensia find stabilita la 75 ron . As dori dacă se poate sa depun în instanță o cerere pt ... (vezi toată discuția)