avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalcularea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalcularea pensiei alimentare

Bună ziua am divorțat acum 10 ani de tatăl copilului pensia find stabilita la 75 ron .
As dori dacă se poate sa depun în instanță o cerere pt recalcularea pensiei alimentare tatal fiind stabilit în Italia lucrează cu contract de munca mai multe date despre al am doar o copie de buletin și o adresa unde sta ,
Se poate calcula după salariul care îl câștiga acum și dacă da ce trebuie sa fac ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:44, 2 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Da se poate solicita recalcularea pensiei din 6 in 6 luni.
Va trebui sa indicati locul de munca al sotului si sa traduceti si sa expediati scrisoarea prin care se solicita valoarea veniturilor peultimele 6 luni.
Va sfatuiesc sa contactati un avocat.
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Binenteles ca puteti solicita acesta recalculare in numele minorului, indicand resedinta din Italia si locul de munca (daca il cunoasteti).

Daca nu cunoasteti locul de munca atunci instanta va fi cea care va face aceste demersuri catre autoritatile din Italia.

Daca nu reusiti sa gasiti locul de munca si sa aflati veniturile, pensia va fi stabilita prin raportare la venitul minim din Italia daca dovediti resedinta pe teritorul aceste tari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl copilului lucrează în italia și îmi trimite pensie ... Mihaela Minciună Mihaela Minciună Tatăl copilului lucrează în Italia și îmi trimite pensie alimentara după salariul minim din România.Exista o modalitate de a obține o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Cerere catre autoritati-dovada salarizare pentru pensia alimentara ContSters352773 ContSters352773 Buna ziua. Am deschis proces in Romania pentru marirea pensiei alimentare. Trebuie sa fac dovada veniturilor fostului meu sot, acesta lucrand de mai bine de 10 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-tatal minte cu privire la locul de munca rose_lily rose_lily Buna seara! Am nevoie de sfat,motiv pentru care am apelat la d-voastra. Am un baiatel de 3 ani si jumatate, eu si tatal lui fiind despartiti de la nasterea ... (vezi toată discuția)