avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere catre autoritati-dovada salarizare pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere catre autoritati-dovada salarizare pentru pensia alimentara

Buna ziua. Am deschis proces in Romania pentru marirea pensiei alimentare. Trebuie sa fac dovada veniturilor fostului meu sot, acesta lucrand de mai bine de 10 ani in Italia. Am obtinut certificatul de grefa care ma autorizeaza sa fac aceste demersuri, insa nu stiu care sunt autoritatile din Italia catre care trebuie sa trimit aceasta cerere. Si nu stiu nici cum ar trebui sa formulez cererea. Va rog, daca ma puteti ajuta cu o idee. Multumesc.
In conditiile in care cunoasteti resedinta paratului din Italia sau localitatea in care acesta isi are locul de munca puteti cere direct instantei sa adreseze o cerere de comisie rogatorie la instanta competenta de pe teritoriul Italiei pentru a obtine proba necesara cu privire la veniturile incasate.
Multumesc pentru raspuns. Da, cunosc adresa lui. Plangerea este facuta de aproximativ o luna. Am si avocat care ma reprezinta, insa doamna avocat mi-a cerut sa fac singura aceste demersuri. Am scos singura certificatul de grefa, l-am tradus in italiana, l-am legalizat. Acum trebuie sa fac o solicitare catre autoritatile de acolo si nu stiu cum trebuie sa sune aceasta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare adeverinta venituri ContSters352773 ContSters352773 Buna ziua. Am deschis proces in Romania pentru marirea pensiei alimentare. Trebuie sa fac dovada veniturilor fostului meu sot, acesta lucrand de mai bine de 10 ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie internationala- pensie de intretinere minor ContSters269358 ContSters269358 la cauza civila de marire de pensie,fosta sotie a cerut romisie rogatorie pt aflarea veniturilor actuale ale fostului sot,momentan el locuind in italia.si ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie gianina2001 gianina2001 Buna ziua , eu sant cetatean roman si vrea sa stiu daca pot avea dubla cetatenie , adica cea romana si sa obtin si cea italiana ? Va multumesc frumos (vezi toată discuția)