Buna seara!
Am nevoie de sfat,motiv pentru care am apelat la d-voastra. Am un baiatel de 3 ani si jumatate, eu si tatal lui fiind despartiti de la nasterea copilului. Mentionez ca nu am fost casatorita cu tatal baietelului si prin sentinta jud. definitiva si irevocabila baietelul mi-a fost incredintat spre crestere si educare,ptr ca tatal nici nu a binevoit sa se prezinte de-a lungul procesului.Irelevant. Pentru ca nu a dovedit ca lucreaza, desi a fost cautat in baza de date de la inspectoratul teritorial Timis,ptr ca locuiesc in Timisoara, nu a fost gasit ca avand loc de munca. Astfel, in 2007, prin alta sentinta pensia alimentara s-a stabilit la o trieme din salariul minim pe economie. Cu toate ca eu stiam ca este plecat din tara si lucreaza nu am putut dovedi. Astazi am descoperit pe internet site-ul firmei unde lucreaza,este postata o fotografie cu el ca fiacand parte din ehipa, am gasit cv-ul lui in care este mentionat ca lucreaza la aceasta firma din 2006 fiind inca angajat acolo. Intrebare: pot sa-l dau in judecata folosind aceste documente si sa-l fac sa plateasca o alta suma?Nu este corect ca fiul meu sa primeasca minimul,el ascunzand ca nu lucreaza. Ce sfat juridic imi dati?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.O seara frumoasa tuturor.
Bineinteles! Puteti sa il actionati in judecata cerand recalcularea pensiei alimentare! Prezentati in instanta toate probele obtinute de pe site-ul respectiv!
SUCCES!=D>
Adresati-va instantei de judecata cu o cerere de majorare pensie de intretinere, indicand adresa exacta a angajatorului. Instanta va trebui sa solicite de la angajator informatii privind salariul realizat de parat in ultimele 6 luni. Si va stabili cuantumul pensiei in functie de veniturile sale.
Art.10 Cod Proc civila instituie un caz de competenta alternativa in materie de pensie de intretinere( deci doar pentru majoroarea acesteia , nu pentru micsorare sau sistare) intre judecatoria in a carei raza teritoriala domicileaza paratul sau reclamantul.
Va multumesc mult pentru raspunsuri. In cazul in care el marsaluieste acolo la firma si vine si spune ca nu lucreaza cu contract de munca (e capabil de asa ceva), ci cu contract de prestari servicii,colaborare,etc...se ia in calcul?Multumesc inca o data. O sambata frumoasa sa aveti!