avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl copilului lucrează în Italia și îmi trimite ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl copilului lucrează în Italia și îmi trimite pensie ...

Tatăl copilului lucrează în Italia și îmi trimite pensie alimentara după salariul minim din România.Exista o modalitate de a obține o pensie alimentara după veniturile realizate?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:42, 24 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa formulati cerere in instanta privind majorarea pensiei alimentare la veniturile actuale ale fostului sot sau raportat la salariul minim pe economie din Italia, daca nu cunoasteti locul de munca, iar acesta are resedinta stabilita acolo.
Contactati un avocat sa discutati pe larg acest subiect deoarece procedura cu element de extraneitate comporta anumite aspecte.
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
Avocat Neagu Elena, Avocat
Da, aveți posibilitatea să formulați o cerere la judecătoria de la domiciliul dvs, având ca obiect majorarea pensiei de întreținere. Cunoașteți care este locul de muncă din Italia al tatălui copilului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei alimentare crisandaandavid crisandaandavid Bună ziua am divorțat acum 10 ani de tatăl copilului pensia find stabilita la 75 ron . As dori dacă se poate sa depun în instanță o cerere pt ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara SorinaDogaru SorinaDogaru Sunt eleva in clasa a 12 a. As vrea sa merg la facultate. Tatal meu lucreaza in Italia ,avand carte de munca, dar nu mi da decat 100 lei pe luna. Mama lucreaza ... (vezi toată discuția)
Proces cu extraneitate Liliana Ionela Alexandru Liliana Ionela Alexandru Am descoperit ca fostul meu soț are o firma deschisa pe numele lui,în Italia,și vreau sa cer majorarea pensiei alimentare conform veniturilor de acolo.Aici ... (vezi toată discuția)