buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine ,daca se poate...am divortat acum 5 ani,iar pensia alimentara a fost stabilita la 77ron.De atunci tatal si-a schimbat si domiciliul si locul de munca.Stiu doar ca acum lucreaza la o unitate militara Jandarmi.CUM AS PUTEA SA-L DAU IN JUDECATA PT RECACULAREA PENSIEI ALIMENTARE DACA NU-I STIU NICI LOCUL DE MUNCA NICI DOMICILIUL?MULTUMESC
Formulati actiune pentru majorarea pensiei de intretinere pentru minor,indicand instantei locul actual de munca al tatalui minorei,(pentru a fi solicitate veniturile nette realizate de acesta in ultimele 6 luni)la judecatoria de la domiciliul acestuia.
Inainte de aceasta solicitati prin cerere la Ministerul Administratiei si Internelor sa vi se indice adresa si locul de munca a sotului,adaugand datele de stare civila ale acestuia si ultimul domiciliu cunoscut si atasand alaturat cererii certificatul de nastere al minorului,aratand totodata ca relatiile va sunt necesare pentru a-l actiona in judecata penstru pensie de intretinere.
Tot in acest sens puteti formula si o cerere catre Directia de Evidenta Informatizata a Persoanelor,mentionand in cerere datele de stare civila si ultimul domiciliu cunoscut si aratand la ce va folosesc relatiile.
Succes !
~ Conținut șters la cerere ~
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort?
maskin
suntem casatoriti de multi ani. ea a plecat , cu acordul si ajutorul meu, la munca in srainatate. in 6 ani, relatiile noastre s-au racit, s-ar parea ... (vezi toată discuția)