avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalcuarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalcuarea pensiei alimentare

buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine ,daca se poate...am divortat acum 5 ani,iar pensia alimentara a fost stabilita la 77ron.De atunci tatal si-a schimbat si domiciliul si locul de munca.Stiu doar ca acum lucreaza la o unitate militara Jandarmi.CUM AS PUTEA SA-L DAU IN JUDECATA PT RECACULAREA PENSIEI ALIMENTARE DACA NU-I STIU NICI LOCUL DE MUNCA NICI DOMICILIUL?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:46, 24 Februarie 2010
Formulati actiune pentru majorarea pensiei de intretinere pentru minor,indicand instantei locul actual de munca al tatalui minorei,(pentru a fi solicitate veniturile nette realizate de acesta in ultimele 6 luni)la judecatoria de la domiciliul acestuia.
Inainte de aceasta solicitati prin cerere la Ministerul Administratiei si Internelor sa vi se indice adresa si locul de munca a sotului,adaugand datele de stare civila ale acestuia si ultimul domiciliu cunoscut si atasand alaturat cererii certificatul de nastere al minorului,aratand totodata ca relatiile va sunt necesare pentru a-l actiona in judecata penstru pensie de intretinere.
Tot in acest sens puteti formula si o cerere catre Directia de Evidenta Informatizata a Persoanelor,mentionand in cerere datele de stare civila si ultimul domiciliu cunoscut si aratand la ce va folosesc relatiile.
Succes !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort? maskin maskin suntem casatoriti de multi ani. ea a plecat , cu acordul si ajutorul meu, la munca in srainatate. in 6 ani, relatiile noastre s-au racit, s-ar parea ... (vezi toată discuția)
Reculcalarea pensiei copilului daca tatal este stabilit in spania rocsy81 rocsy81 Buna ziua! In cazul in care in urma divortului acum 6 ani eu am primit custodia copilului tatal avand obligatia de a plati o pensie lunara de 75 Ron calcaulata ... (vezi toată discuția)
Curiozitate: cum imi pot gasi tatal biologic? roxanik_oana roxanik_oana cum pot sa mi gasesc tatal bologic, stiindu-i numele intreg? (vezi toată discuția)