avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire pensie alimentara

Buna ziua, sunt divortata de fff multi ani si am un copil in varsta de 12 ani pe care-l cresc singura, cu o pensie alimentara de 100 ron/luna. Am aflat ca tatal copilei mele munceste in Canada cu contract de munca s,i stiu ca "dumnealui" castiga undeva la vreo 3000 de $ pe luna.(toate info le-am gasit pe net caci are un blog unde "defileaza" victorios cu toate realizarile lui!!!) Vreau sa cer in instanta marire de pensie. Stiu orasul si firma unde lucreaza, dar nu am adresa, cum pot sa formulez in instanta aceasta cerere, (ma puteti ajuta cu un model??)Mentionez ca el mai are 1 alt copil minor in crestere din a 2-a casatorie; ce procent maxim legal pot cere eu din veniturile lui?Daca el este emigrat de 6 luni se mai supune legilor Romaniei?
In momentul de fata eu am ramas fara serviciu si....
nu-mi pot permite sa angajez un avocat care sa ma reprezinte, vin la dvs cu rugamintea sa-mi "aratati" un model de cerere valabil pt cazul meu.
Va multumesc anticipat!!:love1::love2:
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 01:12, 30 Septembrie 2010
Datele pe care le detineti sunt insuficiente.Pentru promovarea actiunii de stabilire pensie in functie de veniturile realizate, este necesar sa cunoasteti sediul firmei unde lucreaza fostul sot.
Fara indicarea sediului firmei, instanta nu poate efectua o adresa la firma respectiva pentru a fi comunicate veniturile realizate de catre acesta.
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ab1 ab1 am un copil de 16 ani,primesc o pensie de 100 ron.tatal copilului locuieste si munceste in spania.ce sanse am sa beneficiez de o marire de pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara eu_monica eu_monica Buna ziua, Sunt divortata de 8 ani si am incredintata spre crestere si educare un copil in varsta de 12 ani. Fostul sot a emigrat in Canada de cca 1 an, si am ... (vezi toată discuția)
Dovada venit ca/pensie intretinere irinag1 irinag1 Ma aflu in proces de divort, sotul este emigrant Quebec, eu in Ro cu doi copii. Cum se stabileste cuantumul pensiei de intretinere pt copil, tinind cont ca eu ... (vezi toată discuția)