avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie alimentara

Buna ziua,
Sunt divortata de 8 ani si am incredintata spre crestere si educare un copil in varsta de 12 ani. Fostul sot a emigrat in Canada de cca 1 an, si am deschis un proces pentru marirea pensiei alimentare. Mentionez ca de 4 ani fostul sot plateste pensie alim 100 ron.Am gasit undeva pe net, adresa noului loc de munca pe care-l are in Canada, si l-am citat in instanta pe adresa unde munceste, am primit raspuns din Canada precum ca, nu e completa adresa si... in concluzie, spuneti-mi va rog, cum sa-i gasesc adresa unde locuieste ? Instanta imi spune ca daca la termenul urmator nu depun adresa unde sa-l citeze imi sustenda actiunea sau ma judeca la salariul mim pe economie in Romania. Deci, va rog sa-mi spune-ti cum si unde sa ma adrezez , cine ma poate ajuta sa-i gasesc adresa? Cei de la Politie mi-au spus ca il pot cauta prin interpol doar daca a facut vreo infractiune, altfel nu pot sa-l gasesc, deci.... AJUTORRRRRR
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 07:38, 23 Februarie 2011
Incercati prin Ministerul Afacerilor Externe, ei pot solicita date, legal, prin oficiile consulare din strainatate. Dati toate datele pe care le aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara eu_monica eu_monica Buna ziua, sunt divortata de fff multi ani si am un copil in varsta de 12 ani pe care-l cresc singura, cu o pensie alimentara de 100 ron/luna. Am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor - parasire tara vidicang vidicang Sunt divortat de 5 ani si am un copil cu fosta .... actual sunt recasatorit si mai am un copil , si dorim sa emigram in Canada, fosta sotie doreste sa il duc ... (vezi toată discuția)
Emigrare impreuna cu fetita mea de 16 ani malina_alina33 malina_alina33 Buna ziua, As dori sa va intreb daca in momentul in care depunem dosarul pentru emigrare trebuie si un act din partea fostului meu sot precum ca este de acord ... (vezi toată discuția)