Buna ziua,
Sunt divortata de 8 ani si am incredintata spre crestere si educare un copil in varsta de 12 ani. Fostul sot a emigrat in Canada de cca 1 an, si am deschis un proces pentru marirea pensiei alimentare. Mentionez ca de 4 ani fostul sot plateste pensie alim 100 ron.Am gasit undeva pe net, adresa noului loc de munca pe care-l are in Canada, si l-am citat in instanta pe adresa unde munceste, am primit raspuns din Canada precum ca, nu e completa adresa si... in concluzie, spuneti-mi va rog, cum sa-i gasesc adresa unde locuieste ? Instanta imi spune ca daca la termenul urmator nu depun adresa unde sa-l citeze imi sustenda actiunea sau ma judeca la salariul mim pe economie in Romania. Deci, va rog sa-mi spune-ti cum si unde sa ma adrezez , cine ma poate ajuta sa-i gasesc adresa? Cei de la Politie mi-au spus ca il pot cauta prin interpol doar daca a facut vreo infractiune, altfel nu pot sa-l gasesc, deci.... AJUTORRRRRR
Incercati prin Ministerul Afacerilor Externe, ei pot solicita date, legal, prin oficiile consulare din strainatate. Dati toate datele pe care le aveti.