avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dovada venit CA/pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dovada venit CA/pensie intretinere

Ma aflu in proces de divort, sotul este emigrant Quebec, eu in Ro cu doi copii. Cum se stabileste cuantumul pensiei de intretinere pt copil, tinind cont ca eu nu pot afla locul de munca/veniturile pe care le realizeaza in Canada. Unde ar trebui sa ma adresez si daca nu reusesc sa aflu locul de munca ce se intampla? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters8843 , utilizator 12:28, 6 Octombrie 2006
la ambasada Romaniei din Canada- eventual de acolo va poate indruma.
Si eventual instanta romana sa faca o cerere institutiei la care lucreaza fostul sot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara romania-canada NicolaeMunteanu NicolaeMunteanu Locuiesc in Romania si am dubla cetatenie. Am decizie de divort in Romania si stabilita pensia pe care trebuie sa o platesc si pe care o platesc la zi. Din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara David Mirabela David Mirabela sunt in divort cu sotul meu , impreuna avand un copil de 3 ani si jumatate care a aramas in ingrijirea mea.El este plecat cu contract de munca in strainatate{ ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor cristina1712ct cristina1712ct Buna seara,in urma divortului(1997 minorul avea 1an si 6 luni) s-a stabilit o pensie de intretinere de 15% din venitul net realizat de catre tata,ulterior ... (vezi toată discuția)