avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

In urma divortului , mi s+a incredintat spre crestere si educare un minor care are varsta de 15 ani . Tatal nu are servici in tara , este plecat in strainatate la munca . Nu stiu daca este cu contract de munca . Minorul primeste o pensie de 100 ron care este trimisa de bunica minorului . Pot cere marirea pensiei alimentare ?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 17:12, 20 Octombrie 2014
Puteti cere, dar problema este ca va fi foarte greu sa il executati silit pe tatal aflat in strainatate (pe langa faptul ca, daca nu ii cunoasteti domiciliul, litigul pentru majorare pensie va fi mai greu). Nu o veti putea obliga pe bunica sa plateasca mai mult in locul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort valentina ss valentina ss buna ziua,as dori sa intreb :sunt plecata de la domiciliul cu un minor de 16 ani, de 9 luni,nu sunt inca divortata, fostul nu a dat nici un semn de viata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ginaelena ginaelena sunt divortata, minorul mi s-a incredintat mie spre crestere, pensia alimentara este de 130 ron. el munceste in strainatate si castiga foarte bine dar nu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu copil/ custodie comuna Ally45 Ally45 Buna seara, Mama doreste schimbarea domiciliului stabilit la proprietatea bunicilor materni la divort, tatal nu tine legatura cu copilul in varsta de 5 ani ... (vezi toată discuția)