avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara pentru minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara pentru minor

Daca 2 parinti sunt despartiti, iar tatal ii da o pensie alimentara dupa banii din romania, el lucrand in strainatate, se poate demonstra cu acte doveditoare, se poate da in judecata? Pentru marirea pensiei alimentare dupa salariu din afara? Avem judecatori buni care se pot ocupa de asa un proces?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:11, 16 Septembrie 2013
Avem judecatori specializati in problemele minorilor astfel ca va puteti adresa cu o cerere in instanta in sensul majorarii pensiei de intretinere, insa va trebui sa faceti dovada acelor venituri din strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara; autoritate parinteasca; schimbare nume copil cristinalexia1983 cristinalexia1983 Buna ziua !!! As dori cateva informatii referitoare la pensia alimentara si nu numai , respectiv eu si tatal copilului ne-am despartit, nefiind legitim ... (vezi toată discuția)
Custodie copil / intelegere pensie alimentara, program vizitare roxana72 roxana72 din punct de vedere juridic, se poate incheia un act oficial (care eventual sa fie prezentat in instanta) prin care parintii unui copil se inteleg la o anumita ... (vezi toată discuția)
Cerere marire pensie alimentara, pentru ca muncesc in italia ionescu mitica ionescu mitica Buna ziua tuturor, eu am un copil rezultat in urma unei relatii de concubinaj, pe care eu l-am recunoscut si imi poarta numele. Deoarece ne-am despartit, mama ... (vezi toată discuția)