avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CERERE MARIRE PENSIE ALIMENTARA, PENTRU CA MUNCESC IN ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CERERE MARIRE PENSIE ALIMENTARA, PENTRU CA MUNCESC IN ITALIA

Buna ziua tuturor, eu am un copil rezultat in urma unei relatii de concubinaj, pe care eu l-am recunoscut si imi poarta numele. Deoarece ne-am despartit, mama copilului m-a dat in judecata pentru stabilirea domiciliului si pentru stabilirea pensiei alimentare, la care instanta a incredintat fata mamei si a stabilit o pensie alimentara de 110 lei( 1 milion de lei vechi). datorita situatiei financiare proaste am plecat la munca in italia si i-am trimis copilului prin transfer bancar sau western union suma de 50 de euro, si la maxim 3 luni am trimis pachet cu tot ceea ce avea copilu nevoie, haine, incaltaminte, jucarii etc.... acum am aflat ca intentioneaza sa ma dea in judecata pentru marirea pensiei alimentare, eu lucrand aici cu contract de munca in regula, vreau sa stiu daca poate sa faca acest lucru, si cat e posibil sa primeasca dintr-un salariu de 1000 de euro?....Si as vrea sa stiu prin ce metode reuseste ea sa demonstreze ca eu am un anumit venit aici.:(
Sigur, pensia de intretinere poate fi stabilita in raport de veniturile realizate in strainatate.Plafoanele stabilite de lege sunt aceleasi , in speta e incident cel de 1/ 4 din veniturile nete, continue ale dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara AngelaL AngelaL Buna ziua.V-asi multumi mult daca m-ati putea lamuri.In urma divortului copiii i-au fost incredintati sotului si eu trebuie sa platesc pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor silver_dream silver_dream Am divortat de comun acord de sotie,dar instanta a hotarat sa platesc 150 euro lunar,Eu nu lucrez momentan in Germania,pentru ca nu am drept de munca ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara Nata88 Nata88 Buna ziua, Asa o situatie: sotul are 2 copii minori dintr-o alta casnicie. Dupa hotararea de divort s-a ajuns la intelegerea amiabila de a plati o pensie ... (vezi toată discuția)