avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am un baietel de 10 ani pt care tatal lui plateste pensie alimentara 1000 lei. El lucreaza in Anglia si castiga destul de bine. As putea cere marirea pensiei alimentare?
Eu lucrez part time pt ca altfel nu m-as descurca cu el. Dus la scoala, luat inapoi, teme de facut, etc.
Ce pasi trebuie sa urmez?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 02:12, 7 Ianuarie 2019
Ca sa cereti marirea pensiei trebuie sa demonstrati ca s-au schimbat imprejurarile.Stiti cat are salariu? In ce oras munceste? Stiti angajatorul?

Daca nu aveti aceste infrmatii e foarte greu sa afle judecatorul ce salariu are el in Anglia, varianta cea mai buna este sa va intelegeti cu tatal si sa-i explicati ca nu va ajung banii, ca sunt toate scumpe.
Poate intre timp va ganditi sa-l duceti la after school si dvs sa va luati un serviciu cu norma intreaba pe bani mai multi.
Daca el maine ramane fara servici in Anglia dvs ce faceti?Tatal nu este un card, dvs trebuie sa nu depindeti 100% de tata, trebuie sa faceti si dvs ceva.
Buna seara,
Daca stiti exact locul de munca al tatalui atunci e bine sa-l actionati in instanta solicitand majorarea pensiei.
Daca nu-l stiti EXACT atunci stati linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca, de prestari servicii sau de colaborare? simona_palade simona_palade Am deschis o intreprindere individuala, mai exact un after school si am angajat o fata cu CIM. Acum am nevoie sa mai iau o fata , mai exact o studenta la ... (vezi toată discuția)
Adoptia copilului ZeoN112 ZeoN112 Pot trece copilul pe numele meu atata timp cat tatal natural nu este interesat de copil si nu l-a vazut decat o singura data? Copilul are acum aproape 3 ani ... (vezi toată discuția)
Imi vreau copilul! johndeere johndeere Ne'am separat de 2 luni ea a ramas in casa noastra si eu mi'am luat un ap cu chirie. A intentat actiune de divort dar av ei a gresit judecatoria!=D> Aveam o ... (vezi toată discuția)