Ne'am separat de 2 luni ea a ramas in casa noastra si eu mi'am luat un ap cu chirie. A intentat actiune de divort dar av ei a gresit judecatoria!=D> Aveam o intelegere intre noi ca we si vacantele fata sa stea la mine.Acum nu mai vrea sa respecte nici macar intelegerea asta. Ce mi se poate intampla daca iau copilul la mine? Si am sa'i spun eu ca o sa'l vada cand va avea o hotarare...VA ROG SA IMI DATI UN SFAT! MULTUMESC!
O intelegere verbala in asemenea cazuri este egala cu zero. Daca ii puteti asigura copilului conditii cred ca-l puteti lua. Dupa ce instanta va acorda custodia unuia dintre parinti atunci va trebui sa se respecte programul de vizita. Acesta poate include si vacante. Trebuie sa stiti ce sa cereti ,adica sa pregatiti din timp programul de vizita.
Cati ani are copilul ? Daca are peste 10 ani trebuie sa tineti cont de dorinta sa.Iar daca stati cu chirie copilul este scos din habitatul sau,la asta v-ati gandit ? Daca mergeti la serviciu,cu cine lasati copilul,trebuie sa-l duceti la scoala sau gradinita,sa faceti teme,etc. Poate ca nu v-ar strica sa-l luati,asa ati vedea cum sta treaba cu joaca de-a mamica.
Mda..m'am convins ca intelegerea verbala nu mai are valoare. Ma interesa daca, din punct de vedere juridic, am vreo problema daca opresc copilul la mine pana instanta va hotara intr'un fel sau altul. Pt ca in mod sigur imi va face plangeri si tot felul de mizerii..
Multumesc!
Oare de ce toate femeile au convingerea ca un barbat nu isi poate creste singur copilu? Se poate cu un pic de ajutor, cu un after school, cu o bunica si cu ...multa dragoste.:P
Program vizitare minor
mikare
Sunt divortata de ceva timp, iar minorul rezultat din casatorie mi-a fost incredintat mie in calitate de mama. Doresc sa stabilesc un program de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa
camyda
Sunt separata de sot de cateva luni, locuind in prezent la parintii mei. Poate sotul meu sa divorteze fara ca eu sa fiu anuntata? Adresa din CI este cea a ... (vezi toată discuția)