avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters180853

Activitate ContSters180853

Răspuns la discuția imputernicire notariala
intrebare!!!daca atunci cand am facut imputernicirea avem un nume iar acum sunt divortata si am revenit la numele de fata inputernicirea mai e valabila?sau nu????
Răspuns la discuția imputernicire notariala
i-am facut mamei mele o imputernicire (poate face orice in numele meu).acum nu vorbim si ea nu cred ca ar fi de acord sa-i revoc imputernicirea pt ca ar avea unele interese...am fost la un cabinet notarial m-am interesat ce pot face si mi-au spus ca o pot anula dar au nevoie de o copie sau original .vreau sa stiu daca notarul care mi-a facut-o este obligat sau nu sa mi-o trimit sa imi pot rezolva problema fara a merge acolo.si daca nu mi-o trimite ce pot face? cu politia as putea rezolva ceva?nu vreau ca mama sa se foloseasca de ea.
am facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa mi-o trimita pe email? sau numai personal o pot scoate deoarece nu mai am originalul si am nevoie ptr. a o putea anula . si daca nu mi o trimite ce pot face ptr a o putea anula fara sa merg in bistrita deoarece lucrez si nu am cum ajunge.
Răspuns la discuția ANGAJARE
VA MULTUMESC MULT PTR. AJUTOR
Discuție ANGAJARE
DACA AM CONTRACT DE MUNCA DOAR DE O SAPTAMANA POT CERE O ADEVERINTA DIN CARE SA REIASA CA LUCREZ ACOLO SI SALARIUL PE CARE IL AM? SAU TREBUIE SA ASTEPT PANA AM O LUNA SAU MAI MULT?
Răspuns la discuția pensia alimentara
si in cazul in care eu plec in strainatate cu contract de munca? ce pot face? nu o sa mai primesc pensia alimentara deloc ptr k el nu vede copilul?pensia o vroiam intr un cont tocmai de asta ...in cazul in care plec ,ptr k sa i aiba copilul pe la 7 8 ani cand incepe si el sa mai priceapa cate una alta ,sa nu piarda de tot banii asta ,dar el nu vrea ....zice ca nu mi plateste deloc ptr k nu l vede.
Am divortat ,iar copilul mi-a fost incredintat prin instanta mie dar cu dreptul tatalui la vizita de 2 ori pe luna .Eu m am mutat din oras iar el nu -l mai poate vizita,nici macar nu stie unde m-am mutat cu copilul.A fost stabilita pensie alimentara pe care fostul sot refuza sa o plateasca pe motiv ca nu vede copilul .Ce pot face? Sunt obligata sa l las sa l vada ?(domiciliul de unde trebuia sa l ia de 2 ori pe luna era cel al parintilor mei , iar eu nu mai stau acolo )Pensia alimentara cum pot face sa o primesc intr un cont si nu prin posta?