intrebare!!!daca atunci cand am facut imputernicirea avem un nume iar acum sunt divortata si am revenit la numele de fata inputernicirea mai e valabila?sau nu????
i-am facut mamei mele o imputernicire (poate face orice in numele meu).acum nu vorbim si ea nu cred ca ar fi de acord sa-i revoc imputernicirea pt ca ar avea unele interese...am fost la un cabinet notarial m-am interesat ce pot face si mi-au spus ca o pot anula dar au nevoie de o copie sau original .vreau sa stiu daca notarul care mi-a facut-o este obligat sau nu sa mi-o trimit sa imi pot rezolva problema fara a merge acolo.si daca nu mi-o trimite ce pot face? cu politia as putea rezolva ceva?nu vreau ca mama sa se foloseasca de ea.
am facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa mi-o trimita pe email? sau numai personal o pot scoate deoarece nu mai am originalul si am nevoie ptr. a o putea anula . si daca nu mi o trimite ce pot face ptr a o putea anula fara sa merg in bistrita deoarece lucrez si nu am cum ajunge.
DACA AM CONTRACT DE MUNCA DOAR DE O SAPTAMANA POT CERE O ADEVERINTA DIN CARE SA REIASA CA LUCREZ ACOLO SI SALARIUL PE CARE IL AM? SAU TREBUIE SA ASTEPT PANA AM O LUNA SAU MAI MULT?
si in cazul in care eu plec in strainatate cu contract de munca? ce pot face? nu o sa mai primesc pensia alimentara deloc ptr k el nu vede copilul?pensia o vroiam intr un cont tocmai de asta ...in cazul in care plec ,ptr k sa i aiba copilul pe la 7 8 ani cand incepe si el sa mai priceapa cate una alta ,sa nu piarda de tot banii asta ,dar el nu vrea ....zice ca nu mi plateste deloc ptr k nu l vede.
Am divortat ,iar copilul mi-a fost incredintat prin instanta mie dar cu dreptul tatalui la vizita de 2 ori pe luna .Eu m am mutat din oras iar el nu -l mai poate vizita,nici macar nu stie unde m-am mutat cu copilul.A fost stabilita pensie alimentara pe care fostul sot refuza sa o plateasca pe motiv ca nu vede copilul .Ce pot face? Sunt obligata sa l las sa l vada ?(domiciliul de unde trebuia sa l ia de 2 ori pe luna era cel al parintilor mei , iar eu nu mai stau acolo )Pensia alimentara cum pot face sa o primesc intr un cont si nu prin posta?