Daca un teren este pe un titlu de propietate,iar titlularul este decedat iar ulterior s-a deschis succesiune care este aproape finalizata,atunci mostenitorul poate sa vanda terenul prin notariat daca nu este direct intabulat pe el?sau trebuie sa-l intabuleze pe el dupa care,poate sa-l vanda?ast rasp...va multumesc
buna ziua?as avea cateva nelamuriri.Anul trecut am luat de la banca (brd)un credit de nevoi personale in val de 10.000lei.am platit cateva luni ratele la termen dar dupa aia au scazut salariile si nu am mai achitat ratele la termen ci mai tarziu cu 20 dezile de la scadenta,dar le-am achitat.NU AM depasit niciodata cu 30 zile intarziere.Problema este ca in contract ,in sectiunea ''obiectul contractului''-este trecut ca garantie REALA MOBILIARA-veniturile salariale ale sotului meu si al meu deoarece eu sunt co-debitor.Ce inseamna asta?ce se poate intampla daca am avea intarzieri mai mari de 30 de zile?sau care sunt riscurile si in momentul de fata pt k rata restanta se retrage automat de pe cardul de salar al sotului meu?Aum sotul meu s-ar putea sa ramana fara loc de munca o perioada ,iar eu sunt pe maternitate.Ce ar trebui sa facem?Mentionez ca apartamentul unde locuim nu este pe numele nostru.va multumesc mult.
va multumesc mult pentru raspuns,dar ar mai fi o problema...eu am lucrat intr-un magazin alim.acum 3 ani,ca vanztoare,nu cu prea multa experienta si intr-o dupamasa un domn s-a prezentat ca fiind distribuitor de mezeluri mi-a cerut sa-i platesc cica 2 facturi restante de aprox 5mil,deoarece cica a vb cu patronul meu si stie de ele.DIN nefericire am fost naiva si i-am dat bani si mi-a dat sa semnez o chitanta care cand i-am arart-o sefului nu a fost reala.Atunci el a anuntat politia si am dat-o o declaratie,care am reinot-o acum 2-3 luni.Problema ar fi ca sunt citata ca martora ca el a fost prins,dar eu nu imi amintesc detali despre cum, ar arata daca m-ar pune sa-l recunosc la proces pentru ca a trecut foarte mult de atunci...plus faptul ca sunt ff emotiva...si atunci am vb f putin cu el si nu am fost atenta la fata lui....ce pot face daca sunt pusa in situatia de al recunoaste...si eu nu sunt sigura pe mine?
Am primit o citatie in care spune ca trebiue sa ma prezint la proces ca si martor,''coplet penal cu arestati plus civili cu procuror,,.scrie ca partea citata are dreptul la un aparator,iar i n cazul in care partea nu-si alege aparator i se da unul din oficiu....ce in nseamna asta,am nevoie de un avocat?am inteles ca daca nu ma prezint pot fi luata cu mandat de catre politie....sau chiar amendata...Eu daca trebiue ma prezint la prima infatisare dar cum pot refuza daca mai sunt chemata din nou,deoarece sunt si insarcinata in 6luni jumate si efectiv decand am primit citatie sunt intr-un stres continuu si nu ma simt bine deloc,...ce as putea face in privinta asta?nu stiu daca o sa fiu capabila de a face fata situatie deaoarece sunt o fire fff emotiva si ma pierd cu firea rpd.....ast un rasp,multumesc mult