avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

Daca un teren este pe un titlu de propietate,iar titlularul este decedat iar ulterior s-a deschis succesiune care este aproape finalizata,atunci mostenitorul poate sa vanda terenul prin notariat daca nu este direct intabulat pe el?sau trebuie sa-l intabuleze pe el dupa care,poate sa-l vanda?ast rasp...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:17, 16 Martie 2011
Trebuie sa existe intabulare pe vanzator si abia apoi puteti sa vindeti.
Trebuie ca moistenitorul sa faca dovada ca a devenit proprietarult erenului prin
partaj si sa-l intabuleze pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren fara titlu de propietate kotozcosmin kotozcosmin Buna. Am cumparat un teren in extravilan ne intabulat doar cu contract intre vanzator si mine ,cu martori. vanzatorul nu are titlu de propietate pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune danmarcel danmarcel as dori sa stiu cum pot sa vand un teren si o casuta ramase de la mama (decedata) Nu am facut succesiunea si mai am doi frati. (vezi toată discuția)
Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)