avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Activitate 1715

Activitate 1715

Discuție dosar clasat
am un dosar pe rol pt ca am condus sub infuenta alcoolului... cat timp dureaza pana se claseaza... ca e in cercetare de 1 an si niciun verdict
buna ziua...
am si eu pe cineva care are adresa la mine acsa (l-am luat in spatiu) si i-a venit o instiintare de executare silita, ca or sa i se ia anumite bunuri... mie mi se poate intampla ceva? daca casa nu este pe numele lui are vreun drept daca l-am luat in spatiu??
Răspuns la discuția amenda parcare
pai si la contestatie, am sanse sa o castig?
Răspuns la discuția amenda parcare
pai este corect sa imi fie blocata roata, sa platesc deblocarea, si sa imi mai dea inca o amenda, sa primesc doua sanctiuni pentru aceeasi fapta? si in plus k in acea parcare nu erau semne de parcare curenta cu plata, erau in parcarea de peste strada.... ce pot face?
Discuție amenda parcare
azi mi s-a blocat roata, am fost si am platit taxa de deblocare si am avut neplacuta surpriza ca atunci cand m-am dus sa imi iau masina sa mai primesc o alta amenda pentru ca masina era intr-o parcare curenta cu plata a primariei si nu platisem taxa aceea de 2 ore... se poate asa ceva? sa primesc 2 sanctiuni pentru aceeasi infractiune?#-o
Răspuns la discuția amenda politia comunitara
pai si daca procesul verbal este nul, mai platesc amenda?
Răspuns la discuția amenda politia comunitara
am inteles ca amenda trebui sa caontina data, ora, locul faptei... ea nu contine decat data emiterii si cineva mi-a zis ca am mari sanse din acest motiv... pt ca amenda este considerata nula
Răspuns la discuția amenda politia comunitara
amenda de la circulatie am primit-o pentru altceva... seful politiei comunitara m-a asigurat ca din partea lor nu va veni nimeni la proce, in aceste conditii am sanse?
Răspuns la discuția amenda politia comunitara
dar mai imi trebuie martor, ceva? eu nici macar nu stiam de aceasta amenda.... amenda are doar data trecuta, nu trebuia sa aiba si ora?
am primit o amenda in valoare de 1000 de lei de la politia comunitara.... am parcat neregulamentar dansii au venit sa-mi dea amenda, m-am certat cu dumnealor, apoi au venit cei de la circulatie si m-au amendat... acum m-am trezit si cu o amenda de la politia comunitara, amenda de care nu stiam deoarce nu mi s-a spus nimic.... in procesul verbal al amenzii scrie ca am parcat neregulamentar si am lovit un politist comunitar, lucru total neadevarat...este trecut acolo si un martor. ce pot face? cum o pot contesta? de la politia comunitara am fost asigurat ca din partea dumnealor nu se prezinta nimeni la proces...? am sanse sa castig la contestatie? daca da ce trebuie sa fac? amenda nu trebuia sa aiba si o ora la care s-a petrecut incidentul, asceasta nu are decat data....?