avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

buna ziua...
am si eu pe cineva care are adresa la mine acsa (l-am luat in spatiu) si i-a venit o instiintare de executare silita, ca or sa i se ia anumite bunuri... mie mi se poate intampla ceva? daca casa nu este pe numele lui are vreun drept daca l-am luat in spatiu??
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 20:15, 26 Ianuarie 2011
Nu, executorul va executa bunurile celui pe care l-ati luat in spatiu..daca acestea exista.
Dvs trebuie sa faceti dovada ca imobilul este proprietatea dvs, astfel ca executarea nu va va afecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info sechestru elena_31 elena_31 Buna seara,si mii de scuze ca intervin si eu cu o intrebare in acest forum,poate exista cineva care poate sa ma lamureasca in vre-un fel. Locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare redialboss redialboss buna seara va rog sa i-mi spuneti daca se poate executa bunurile mobile si imobile detinute de socrii ... (vezi toată discuția)
Executare silita AdrianPana AdrianPana Va rog daca se poate sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.Mai intai trebuie sa prezint situatia in care ma aflu. Acum cativa ani am facut un credit la banca ... (vezi toată discuția)