avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda parcare

azi mi s-a blocat roata, am fost si am platit taxa de deblocare si am avut neplacuta surpriza ca atunci cand m-am dus sa imi iau masina sa mai primesc o alta amenda pentru ca masina era intr-o parcare curenta cu plata a primariei si nu platisem taxa aceea de 2 ore... se poate asa ceva? sa primesc 2 sanctiuni pentru aceeasi infractiune?#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:41, 5 Ianuarie 2011
Se pare ca sanctiunea aplicata este corecta.
Verificati procesul verbal intocmit sub aspectul cauzelor de nulitate prev.de art.16,17,19,34 din OG nr.2/2002
pai este corect sa imi fie blocata roata, sa platesc deblocarea, si sa imi mai dea inca o amenda, sa primesc doua sanctiuni pentru aceeasi fapta? si in plus k in acea parcare nu erau semne de parcare curenta cu plata, erau in parcarea de peste strada.... ce pot face?
acum nu au ce sa faci, doar contestatie la pv verbal.. altfel nu poti scapa.
pai si la contestatie, am sanse sa o castig?
Sansele sunt infirme,dar puteti incerca sa vi le fructificati.
In termen de 15 zile de la primire puteti formula plangere la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda politia comunitara andrei88ar andrei88ar Buna ziua! Am fost sanctionat cu amenda in valoare de 400 de RON si mi s-a blocat roata de la masina, de catre politia comunitara, pentru ca am incalcat o HCL ... (vezi toată discuția)
Anularea procesului verbal de contraventie - circulatie auto basarabeanca basarabeanca Buna ziua. Iata cazul meu pe scurt: mi s-a blocat roata si mi s-a dat amenda pentru nerespectarea distantei de 1 metru pentru trotuarul pietonal. In procesul ... (vezi toată discuția)
Amenda arr ionutneamtu ionutneamtu Cu respect, Am si eu o intrebare. Acum 3 zile am fost oprit cu o autoutilitara de ARR iar la cantar am depasit putin greutatea incarcaturii. Ieri mi-a venit ... (vezi toată discuția)