azi mi s-a blocat roata, am fost si am platit taxa de deblocare si am avut neplacuta surpriza ca atunci cand m-am dus sa imi iau masina sa mai primesc o alta amenda pentru ca masina era intr-o parcare curenta cu plata a primariei si nu platisem taxa aceea de 2 ore... se poate asa ceva? sa primesc 2 sanctiuni pentru aceeasi infractiune?#-o
Se pare ca sanctiunea aplicata este corecta.
Verificati procesul verbal intocmit sub aspectul cauzelor de nulitate prev.de art.16,17,19,34 din OG nr.2/2002
pai este corect sa imi fie blocata roata, sa platesc deblocarea, si sa imi mai dea inca o amenda, sa primesc doua sanctiuni pentru aceeasi fapta? si in plus k in acea parcare nu erau semne de parcare curenta cu plata, erau in parcarea de peste strada.... ce pot face?
Sansele sunt infirme,dar puteti incerca sa vi le fructificati.
In termen de 15 zile de la primire puteti formula plangere la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei
Amenda arr
ionutneamtu
Cu respect,
Am si eu o intrebare. Acum 3 zile am fost oprit cu o autoutilitara de ARR iar la cantar am depasit putin greutatea incarcaturii. Ieri mi-a venit ... (vezi toată discuția)