dan_mihutiu a scris:
Ema28 a scris:
Va multumesc pentru raspunsuri,cam la asta ma gandeam si eu,chiar daca nu cunosc legea foarte bine,cat de cat am habar de una alta.Ma intrebam ce pot face in cazul in care domnul agent nu ia masuri cu plangerea mea pentru amenintare?Asta era intentia lui clara,iar eu sunt singura aici in oras,locuiesc in chirie si incerc sa am un trai decent fara evenimente deosebite,doar ca sincer ma tem pentru siguranta mea,date fiind amenintariile doamnei si ale rudelor dansei,le cred in stare sa treaca la fapte iar pe mine cine ma va apara,daca nici politia nu ma crede si nu e de partea mea?
Politia nu trebuie sa fie de partea dumneavoastra, politia trebuie sa fie impartiala. Faptul ca dumneavoastra ati reclamat prima nu inseamna ca dumneavoastra aveti dreptate. Politistul trebuie sa adune probe in sprijinul aflarii adevarului si nu pentru a apara sau acuza vreuna din parti.
[/quote]
Tocmai aceasta e problema,domnul agent care mi-a luat decalaratia nu parea a fii deloc obiectiv,dimpotriva,fara sa ma cunoasca,fara sa fii avut vreun contact de orice fel cu mine inainte,venise parca cu"tema facuta" si sustinea sus si tare partea celor pe care i-am reclamat spunandu-mi in fata chiar ca nu ma crede si nu crede ca ceea ce am scris e adevarat sau ca plangerea mea are baze reale.Asta m-a socat.Normal ca politia trebuie sa fie impartiala,trebuie sa afle adevarul,cat se poate.Tocmai de aceea am apelat la dansii,pentru ca ma tem sincer pentru siguranta mea si mai mult cer dreptate.Sunt "mica si neansemnata" dar asta nu inseamna ca accept sa fiu nedreptatita in vreun fel.
Asta este altceva. Daca dumneavoastra considerati ca acesta este partinitor puteti sa va prezentati la seful politiei unde lucreaza acel agent si sa solicitati ca plangerea dumneavoastra sa fie repartizata pentru solutionare altui lucrator de politie mentionand cele enuntate mai sus. De fapt poate ca ar fi mai bine sa solicitati acest lucru in scris printr-o cerere pe care sa o trimiteti recomandat cu confirmare de primire. Nu uitati sa mentionati numarul de inregistrare al reclamatiei dumneavoastra initiale (pentru a fi mai usor de identificat). Daca nu primiti niciun raspuns, si daca stiti sigur ca in cauza s-a inregistrat dosar penal pentru amenintare, puteti sa va adresati parchetului (procuraturii) din zona dumneavoasra cu aceeasi solicitare. Succes
Va multumesc pentru raspunsuri,cam la asta ma gandeam si eu,chiar daca nu cunosc legea foarte bine,cat de cat am habar de una alta.Ma intrebam ce pot face in cazul in care domnul agent nu ia masuri cu plangerea mea pentru amenintare?Asta era intentia lui clara,iar eu sunt singura aici in oras,locuiesc in chirie si incerc sa am un trai decent fara evenimente deosebite,doar ca sincer ma tem pentru siguranta mea,date fiind amenintariile doamnei si ale rudelor dansei,le cred in stare sa treaca la fapte iar pe mine cine ma va apara,daca nici politia nu ma crede si nu e de partea mea?