Buna seara. Acum 7 ani am facut pt cineva o rata la flanco pt un tv care costa 2000lei..a platit 1 an si nu a mai platit rata de atunci, nu a venit acasa nici o instiintare. intrebarea mea este urmatoarea..as vrea sa fac un imprumut bancar, credeti ca mi s-ar acorda sau m-ar gasi in baza de date? multumesc
Buna seara,am si eu o intrebare..
In anul 2007 luna Mai am obtinut un card de credit de la o banca din Romania,doar cu buletinul si adeverinta de la locul de munca.contractul a fost incheiat pe o perioada de 5 ani.limita cardului de credit era de 7500 ron.
intre timp bani i-am cheltuit .si nu am reusit sa ii pun inapoi ...
Stie cineva care este perioada de prescriptie a acestui tip de credit?
Mentionez ca cei de la KRUK au ajuns si acasa la mine pentru a plati datoria.care a ajuns la 12500 de ron
Va multumesc
Buna ziua,am si eu o intrebare dar pentru a ajunge la intrebare trebuie sa va povestesc situatia,o sa incerc sa fiu cat mai explicit.
In anul 2006 m-am angajat in armata romaniei ca soldat gradat voluntar,in anul 2009 luna noiembrie m-am mutat cu chirie in bucuresti unde am beneficiat de contract de chirie din partea propietarului ,in urma caruia am primit si compensatie lunara de la unitatea la care eram incadrat...In luna martie 2010 propietarul mi-a reziliat contractul de chirie,eu nu am stiut treaba asta.in urma cu 2 saptamani anul acesta (2013) am primit o scrisoare din partea unitati ca trebuie sa platesc compensatia lunara primita de la armata (2370 ron) acesti bani zic ei ca i-am primit necuvenit,deoarece contractul meu a fost reziliat inainte de termen.Eu in momentul de fata nu mai sant angajat in armata din anul 2011.
M-am gandit in felul urmator,eu pe propietar nu il pot da in judecata deoarece am clauza in contract ca poate rezilia contractul singur pe motiv daca nu platesc intretinerea si chiria la timp..adica daca ar fi la o adica sa il dau in judecata nu am cu ce sa dovedesc ca am fost un chirias model..e cuvantul meu impotriva lui...deci este o cheltuiala de bani degeaba ..
Pe mine ma intereseaza sa fac cumva sa nu fiu nevoit sa platesc toata suma de 2370 ron ... Ma gandesc ca poate este vreo solutie prin care eu sa platesc impozit la aceasta suma la circa finaciara unde este inregistrat contractul....
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am facut o scrisoare catre clubul de fotbal GENT din belgia .O sa vad ce imi zic si ei.Cei de la casa de pariuri,mi-au trimis raspuns .o tin tare ca e necastigator ca meciul GENK-LOKEREN m-a scos....dar ei nici nu s-au obosit prea mult sa imi verifice biletul in amanunt ca sa vada ca echipa GENK nu a avut meci cu LOKEREN....meciul era GENT-LOKEREN.sa fie oare numa o greseala,sau o lipsa de interes in analizarea biletului?
Va scriu meciurile 4 la numar despre care eu nu gasesc absolut nici o informatie pe nici un site cum ca sau jucat ieri sau cum ca ar fi urmat sa se joace ieri .si din cauza asta tot cred ca ar fi meciuri fictive si rezultate fictive in favoarea lor.
Chiar sa nu gasesc nici o informatie despre ele nicaieri???
M-am uitat si in clasament pe un site de specialitate "flashscore" la clasamentul echipelor.si iti arata si ultimele meciuri jucate si viitoarele meciuri ce urmeaza a fi jucate,dar aceste meciuri nu le-am gasit.ultimele meciuri jucate in campionatul lor au fost la data de 16-03-2013.si pentru data de 25-03-2013 nu era nici un meci programat.
Gent - Lokeren - 2:1
K.Beerschot - Genk - NU S-A JUCAT
W.Beveren - Kortrijk - NU S-A JUCAT
Mechelen - Lierse - NU S-A JUCAT
toate aceste meciuri sunt din Belgia.langa ele am scris si rezultatul lor ...in urma cu cateva minute am verificat din nou biletul pe site-ul lor si asa au fost actualizate rezultatele.mentionez ca am facut si la ei pe site o reclamatie sau mai bine zis sesizare dar nu am primit nici un raspuns.
Buna ziua,
Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant castigatoare pana in momentul de fata, iar restul de 4 meciuri mi se pare ca nici nu sau jucat ieri. adica banuiesc ca ei au bagat meciurile in oferta lor de pariere asa numa sa incasese niste bani pentru ca rezultatele la meciuri nu le gasesc absolut nicaieri si nici macar o urma ca si cum sa dovedeasca ca ar fi trebuit sa se joace ieri.
cand imi verific biletul pe site-ul lor imi spune la status bilet ca e neterminat. dar de ieri seara pana acum ar fi trebuit sa se actualizeze rezultatele meciurilor asa cum s-a actualizat la cele 3.care sant castigatoare. ce pot sa fac?
Va multumesc
[Editat - Regulamentul forumului nu permite postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme (pct. 2.13)]
vreau sa deschid firma de transport persoane international .mentionez ca pentru inceput doar cu o masina de 12 locuri.imi puteti spune ce demersuri trebuie sa fac ca sa pot incepe activitatea.
alte solutii nu exista? poate sa ne raspunda si noua cineva la intrebare? am mai vb la tel cu pers respectiva dar tot nu accepta ideea despartirii si continua cu amenintari la adresa noastra
de curand m-am despartit de cineva si acum sunt cu altcineva si face amenintari la adresa amandurora. dati-mi un sfat cu ce as putea sa fac. la politie nu vreau sa apelez pt ca ar avea inca un motiv in plus de razbunare. va multumesc
ne mai poate raspunde cineva la acest mesaj?nu mai sunt solutii?