avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rata neplatita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rata neplatita

Buna seara. Acum 7 ani am facut pt cineva o rata la flanco pt un tv care costa 2000lei..a platit 1 an si nu a mai platit rata de atunci, nu a venit acasa nici o instiintare. intrebarea mea este urmatoarea..as vrea sa fac un imprumut bancar, credeti ca mi s-ar acorda sau m-ar gasi in baza de date? multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2016
operator2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:24, 13 Iunie 2016
Nu prea cred. Cereți împrumutul și veți afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Neplata rate operator13 operator13 buna seara.as vrea sa clarific unele lucruri cu ajutorul dvs.am luat pt cineva apropiat acum 3ani un tv lcd in rate.de putin timp am aflat ca respectivul nu a ... (vezi toată discuția)
Multe nelamuriri-contract credit de consum ancutzic@ ancutzic@ Buna ziua! O nelamurire am in ceea ce priveste un contract de credit pt bunuri de la flanco. Ratele aferente acestui contract am incetat sa le mai platesc ... (vezi toată discuția)