O nelamurire am in ceea ce priveste un contract de credit pt bunuri de la flanco. Ratele aferente acestui contract am incetat sa le mai platesc pe o perioada mai mare de 60 de zile, motiv pentru care cei de la flanco mi-ai spus ca nu mai pot plati la ei ratele numai la omniasig ca ei au preluat contractul. Am platit la flanco o parte din suma totala, dupa care la ceva timp, un an si un pic cam asa, am primit acasa o somatie de plata cu titlu executoriu, daca zic bine, in care mi se spunea ca in termen de o zi am de platit catre omniasig in baza contractului incheiat cu flanco suma de X lei, intr-un cont al cabinetului executor judecatoresc Y. Am platit suma care mi s-a cerut in aceeasi zi, cu recipisa si contractul de credit de la flanco m-am prezentat la executor, iar acesta mi-a zis ca ii ok nu mai am nici o obligatie de plata fata de acest contract si mi l-a stampilat cu " executat datorie". dupa vreo 2 luni de la aceasta plata ma suna cineva de la ceva firma de recuperari ca figurez cu o datorie la alpha bank in baza aceluias contract.
Va rog sa ma lamuriti de ce?
multumesc
noi nu va putem lamuri, insa cu acel contract unde executorul a facut mentiunea ca s-a recuperat intreaga datorie, va veti prezenta la firma de recuperari; asteptati sa va someze si in scris sau, daca va mai suna, explicati-le ca aveti documente din care rezulta indeplinirea tuturor obligatiilor de plata rezultate in baza acelui contract.
Executari silite
mihai_gaby
Am o datorie din 2004 care a fost platita partial la banca. Creanta ramasa a fost cesionata la o firma de recuperari care la randul ei a cesionat-o la alta ... (vezi toată discuția)