avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Multe nelamuriri-contract credit de consum
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Multe nelamuriri-contract credit de consum

Buna ziua!

O nelamurire am in ceea ce priveste un contract de credit pt bunuri de la flanco. Ratele aferente acestui contract am incetat sa le mai platesc pe o perioada mai mare de 60 de zile, motiv pentru care cei de la flanco mi-ai spus ca nu mai pot plati la ei ratele numai la omniasig ca ei au preluat contractul. Am platit la flanco o parte din suma totala, dupa care la ceva timp, un an si un pic cam asa, am primit acasa o somatie de plata cu titlu executoriu, daca zic bine, in care mi se spunea ca in termen de o zi am de platit catre omniasig in baza contractului incheiat cu flanco suma de X lei, intr-un cont al cabinetului executor judecatoresc Y. Am platit suma care mi s-a cerut in aceeasi zi, cu recipisa si contractul de credit de la flanco m-am prezentat la executor, iar acesta mi-a zis ca ii ok nu mai am nici o obligatie de plata fata de acest contract si mi l-a stampilat cu " executat datorie". dupa vreo 2 luni de la aceasta plata ma suna cineva de la ceva firma de recuperari ca figurez cu o datorie la alpha bank in baza aceluias contract.
Va rog sa ma lamuriti de ce?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 11:31, 20 Iulie 2009
noi nu va putem lamuri, insa cu acel contract unde executorul a facut mentiunea ca s-a recuperat intreaga datorie, va veti prezenta la firma de recuperari; asteptati sa va someze si in scris sau, daca va mai suna, explicati-le ca aveti documente din care rezulta indeplinirea tuturor obligatiilor de plata rezultate in baza acelui contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme gen eos ksi cicio_carina cicio_carina Buna ziua, In urma cu 5 ani sotul meu a luat un imprumut pentru bunuri de la flanco.Acesta a fost platit aproape 2 ani (din 5 cat era creditul).Au fost ... (vezi toată discuția)
Executari silite mihai_gaby mihai_gaby Am o datorie din 2004 care a fost platita partial la banca. Creanta ramasa a fost cesionata la o firma de recuperari care la randul ei a cesionat-o la alta ... (vezi toată discuția)
Pot fi chemat in judecata daca nu platesc rata la banca? adelinaaaa adelinaaaa am un credit la bancpost si as dori sa aflu si eu daca ma poate da in judecata ca nu am platit rata desi contracul nu mi-a expirat il am pe 8 ani. (vezi toată discuția)