Da, cred ca au fost indeplinite cerintele legale. Eu una am fost citata corespunzator , iar cat despre judecarea in lipsa nu cred ca IPJ a formulat a formulat o astfel de cerere. Eu vreau doar sa se rejudece cauza si nu stiam daca trebuie sa fac recurs sau cerere de repunere pe rol. Acum m am lamurit. Va multumesc
Mi se va lua in considerare cererea de repunere pe rol din moment ce eu ar trebui sa formulez recurs împotriva încheierii de suspendare? Multumesc
Buna ziua! Am si eu o problema...A fost suspendata judecarea cauzei prin neprezentarea partilor, cu drept de recurs, pe toată durata suspendării judecăţii..as dori sa ma ajutati sa formulez recursul..nu stiu ce dispozitii sa invoc, nu am gasiti nici un model de cerere prin care sa declar recurs impotriva suspendarii si sa cer repunerea pe rol a cauzei. De asemenea, cererea de judecare in lipsa poate fi depusa odata cu recursul? Va multumesc
In cazul in care cumparatorul sustine ca v-a trimis laptopul, acest lucru se poate confirma cu ajutorul firmei de curier. De obicei acestea verifica ce anume se expediaza si cele mai multe firmele dispun de camere de inregistrare....asa ca puteti lua legatura si cu firma de curierat pentru a va convinge cu adevarat daca persoana respectiva a pus sau nu laptopul in colet. Tin sa precizez ca nu toate firmele accepta sa se deschida coletul inainte de a plati, trebuia sa fiti dvs mai atent fiind este vorba de o suma destul de mare. Puteti depune o plangere atat impotriva expeditorului, cat si a firmei de curier( desi nu cred ca are vreo vina), insa din experienta va spun acest lucru va dura destul de mult timp,dat fiind faptul ca sunt probe putine, localitati diferite si multa birocratie!
Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se merita sau nu sa intentez proces unei persoane. Va spun pe scurt problema..poate ma ajutati macar cu un sfat..... Prietenul meu, domiciliat in Arges, a vandut prin intermediul unui site de specialitate un telefon in valoare de 150Ron unei persoane din judetul Alba. Livrarea urma sa se faca prin firma Fan curier la domiciliul cumparatorului, acesta cunoscand si suportand taxele de transport,el insusi interesandu se de costul livrarii. Dupa cateva discutii la telefon, prietenul meu a trimis coletul la adresa specificata, insa cumparatorul vaznd cat are de plata, mai mult decat credea el ca il va duce transportul, refuza sa ridice coletul. Costul era ridicat deoarece cumparatorul locuieste intr o zona in care nu exista un sediu al firmei repective si a fost taxat suplimentar in functie de nr de km. Acum, suntem obligati sa platim transportul dus-intors si sa mai asteptam si 2 saptamani caci atat dureaza un retur. As dori sa l chem in judecata, in primul rand pt felul in care a vb cu noi si s a comportat si sa l oblig la plata cheltuielilor ocazionate de trimitere coletului. Pot aduce drept probe: discutia pe siteul respectiv, factura detaliata atat cu nr formate, cat si primite, chitanta de la firma de curierat, proba cu martori si nu in ultimul rand calificativele de pe site ul respectiv(acele calificative,pozitive, negative, se acorda in urma diverselor vanzari), eu avand 12 calificative pozitive, iar cumparatorul nici unul. As vrea sa stiu daca am castig de cauza sau imi pierd vremea degeaba. Va multumesc si va rog nu ocoliti intrebarea mea