avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Zoltan T

Activitate Zoltan T

Discuție demisia la zi
Angajatorul are dreptul sa intocmeasca referate la adresa mea in cazul demisiei la zi,.............sau sa ma oblige sa particip la discutii/sedinte cu el ............................
Mai precis ,din secunda in care mi-as depune demisia la zi, in secunda urmatoare angajatorul mai poate sa-mi intocmeasca referate ?
In cazul in care am un referat, care este suma maxima care mi se poate retine din salar ? ( ex: 10% 3 luni consecutiv?)
Daca mi se intocmesc mai multe referate ,,buluc'', pe motive incredibile, pt fiecare m-i se poate retine suma maxima de penalizare ?
Ce se intampla daca imi dau demisia la zi ?...........................m-i se comaseaza penalitatile pe cele trei luni care ar fi trebuit sa mai urmeze lucrate si m-i se retin din ultimul salar ?
Discuție preaviz
In cazul in care ocup o functie de director,..in preavizul de 30 de zile calendaristice am dreptul sa stau la servici 4 ore ?am ceva de facut/intocmit/complectat in acest sens, ca totul sa decurga legal fara repercursiuni asupra mea?..............s-au totul se intelege de la sine, fara sa fiu nevoita sa anunt aceasta dorinta ?