In cazul in care am un referat, care este suma maxima care mi se poate retine din salar ? ( ex: 10% 3 luni consecutiv?)
Daca mi se intocmesc mai multe referate ,,buluc'', pe motive incredibile, pt fiecare m-i se poate retine suma maxima de penalizare ?
Ce se intampla daca imi dau demisia la zi ?...........................m-i se comaseaza penalitatile pe cele trei luni care ar fi trebuit sa mai urmeze lucrate si m-i se retin din ultimul salar ?
Ca sanctiune exista reducerea salariului de bază pe o durată de 1-3 luni cu 5-10% ... insa sub sancţiunea nulităţii absolute, nici o măsură, cu excepţia avertsimentului, nu poate fi dispusă mai înainte de efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.
Daca va dati demisia , nu are cum sa va comaseze penaliltatile pe cele trei luni ... sanctiunea se va aplica pana la data incetarii c.i.m.
Penalizare loc de munca
molul
buna ,ma confrunt cu urmatoarea situatie>am avut cu seful meu o mica disputa adica am avut curajul sa -i spun ca nu pot sa-mi indeplinesc la timp sarcinile de ... (vezi toată discuția)