Buna ziua,
Pe un titlu de proprietate al unui teren sunt trecuti bunicul, si mostenitorii tata si mama (toti decedati).Bunicul la data eliberarii titlului 1994, era decedat de un an. Bunicul a avut trei copii, unul mai este in viata, tata este decedat si celalalt fiu al bunicului a decedat si are un copil. Pentru dezbaterea succesiunii as dori sa stiu cat revine fiecarui mostenitor, suprafata se imparte in trei: bunicul, mama, tata cate o treime sau intre bunicul jumatate si jumatate parintii?
Multumesc anticipat.
Am facut plangere la politie, in urma cercetarilor a reiesit ca nu am semnat eu. Pentru a anula contractul trebuie sa merg in instanta, sau este un act nul de drept ?
Revin cu subiectul despre adeziunea nesemnata de mine (pentru pensia privata), impotriva cui pot sa fac plangerea, impotriva societatii sau a agentului? Plangerea se face catre politie sau parchet? Multumesc anticipat.
Cu putin timp in urma am fost instiintat de o societate privata de pensii ca am aderat la acea societate si bineinteles cotizez la fondul administrat de ei. Eu nu am facut nicio adeziune (am varsta mai mare) si le-am cerut lamuriri in acest sens. Am primit o copie dupa adeziune dar nu era semnatura mea. Dansii au spus ca vor face o ancheta interioara ( nu mai mi-au trimis nicio lamurire) iar eu pot sa actionez conform legii. Date fiind cele de mai sus ce as putea face? Unde pot depune o plangere?