avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Adeziune pensie privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Adeziune pensie privata

Revin cu subiectul despre adeziunea nesemnata de mine (pentru pensia privata), impotriva cui pot sa fac plangerea, impotriva societatii sau a agentului? Plangerea se face catre politie sau parchet? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Adeziune la pensie privata nesemnata de mine, ce pot face? sepeve sepeve Cu putin timp in urma am fost instiintat de o societate privata de pensii ca am aderat la acea societate si bineinteles cotizez la fondul administrat de ei. Eu ... (vezi toată discuția)
Intocmirea unui act de aderare la un fond privat de pensii fara stirea titularului! radupe radupe Am primit prin posta o solicitare de confirmare a unui act de aderare la un fond privat de pensii,despre care nu am cunostinta si pe care in mod sigur nu se ... (vezi toată discuția)
Împotriva cui fac plângere penală pentru un bilet la ordin cu semnătură falsă? gabrielaion gabrielaion Buna ziua. Primesc un Bilet la Ordin avalizat in nume propriu, care este refuzat de banca, deoarece semnatura de pe bilet nu este cea inregistrata la ... (vezi toată discuția)