In data de 4 decembrie 2010 in urma rezultatelor alcolemiiei mi s-a retinut carnetul de sofer .In data de 19.09 2011 am fost scos de sub urmarire penala.In baza art.91 C.p., Pentru fapta savarsita mi s-a aplicat o sanctiune cu caracter administrativ si am fost obligat si la plata cheltuielilor judiciare.Sumele le-am achitat la Trezoreria statului si intr-un cont cheltuielile judiciare Chitantele le-am depus la grefa parchetului in vederea inchiderii dosarului.in data de 28 octombrie 2011.As dori sa imi spuneti cam cand as putea sa imi ridic permisul? Va multumesc!
Buna ziua! Pe data de 04.12.2010 am fost oprit de un echipaj al politiei circulatie al judetului Calarasi.In urma testelor mi s-a intocmit dosar penal ,conducere sub influenta bauturilor alcoolice.1,05 in sange.In luna iunie,cam pe la inceputul ei,am fost chemat la Politia Calarasi pentru intocmirea dosarului ce urmeaza a fi trimis catre instanta de judecata.Am primit si numarul de dosar 3975/P/2010.L-am cautat in lista dosarelor si nu l-am gasit(pe net).Mentionez ca nu am avocat(nu mi-am permis).Cam cat credeti ca mai am de asteptat pana voi fi chemat in instanta? Multumesc!
Nu am fost chemat la parchet si nici nu mi s-a adus la cunostinta ca am vreun dosar de cercetare penala. Singura declaratie care am dat-o a fost ce-a de la sediul politiei din seara cu pricina,o declaratie scrisa de mana in legatura cu tot evenimentul petrecut.
Buna seara! Rezultatul recoltarii sangelui meu la IML a fost de 1.05. In urma rezultatului , urmeaza dosarul penal.As dori sa imi spuneti,procesul o sa aiba loc in aceiasi localitate ,respectiv Calarasi? Eu locuind in Constanta si cam cat credeti ca o sa dureze pana o sa fiu citat? Va multumesc si va doresc sanatate!