avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost scos de sub urmarire penala si mi s-a aplicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost scos de sub urmarire penala si mi s-a aplicat o sanctiune cu caracter administrativ. Cand pot sa-mi ridic carnetul?

In data de 4 decembrie 2010 in urma rezultatelor alcolemiiei mi s-a retinut carnetul de sofer .In data de 19.09 2011 am fost scos de sub urmarire penala.In baza art.91 C.p., Pentru fapta savarsita mi s-a aplicat o sanctiune cu caracter administrativ si am fost obligat si la plata cheltuielilor judiciare.Sumele le-am achitat la Trezoreria statului si intr-un cont cheltuielile judiciare Chitantele le-am depus la grefa parchetului in vederea inchiderii dosarului.in data de 28 octombrie 2011.As dori sa imi spuneti cam cand as putea sa imi ridic permisul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrian08 , utilizator 19:11, 13 Noiembrie 2011
Ve-ti putea da examneul de dobandire a perimisului dupa 1 an de zile.
chiar si maine va puteti ridica permisul!mergeti platiti amenda si pe urma la politie si va va da permisul pe loc.........e amenda administrativa nu penala!!!!nici la cazier nu va apare,domnul avocat probabil dormea cand v a raspuns deoarece e un raspuns total aiurea deoare daca obtineati o amenda penala trebuia sa asteptati 6 luni nu un an. mergeti cu actele la politie si ridicati permisul!
Mutumesc mult pentru lamurire!Am gresit eu la titlu cand am scris amenda penala in loc de sanctiune administrativa.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala Vio68 Vio68 in urma suspendarii permisului pentru alcool 0,1 pe 90 zile am depus o contestatie.intrebarea mea ar fi pot conduce daca nu ridic permisul de la politie?dupa ... (vezi toată discuția)
Prins cu permisul suspendat tamas.salyi tamas.salyi Buna ziua, In data de 22.11.2008 am acrosat o doamna in stare de ebrietate pe trecerea de pietoni!!! Nu sa intamplat nimic grav , am primit o ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa data de procuror. sarpehot sarpehot Mi-a facut cineva plangere la politie pt inselaciune. Am fost am dat declaratie. iar dupa vro 4 luni mia venit acasa COMUNICAREA. in ea scrie exact asa: 1. ... (vezi toată discuția)