avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

in urma suspendarii permisului pentru alcool 0,1 pe 90 zile am depus o contestatie.intrebarea mea ar fi pot conduce daca nu ridic permisul de la politie?dupa lege se cam contrazic 2 chestii cea de suspendare a contraventiei cand depui contestatie si cea de inregistrare la politie a plangerii pt a recupera permisul pe perioada procesului
Cand ati depus contestatie nu ati primit o dovada cu care sa puteti circula?
doar certificatul de grefa
Daca ati depus plangere la instanta, mergeti si luati un certificat de grefa, iar cu acesta din urma mergeti la politie si va ridicati permisul. La finalizarea procesului, in functie de rezultat, il pastrati sau il aduceti la politie (ma refer la permis :D)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
florentza, utilizator
am luat certificatul de grefa intrebarea mea e daca pot conduce fara sa il ridic de la politie?permisul:D
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
Vio68, utilizator
Categoric nu.

Alte discuții în legătură

Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal Dragomirvalentin Dragomirvalentin Buna ziua. In data de 18 04 2019 am fost oprit de un echipaj de politie care era in mers si mi a fost suspendat permisul pe o perioada de 1 luna de zile ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)