buna ziua ma adresez si eu cu o intrebare destul simpla pt unii dar pt mine e mai greu de inteles pt ca eu nu am avut niciodata medical pana acuma de cand lucrez de 5 ani si as dori sa stiu cum se face plata medicalului ? seful meu mi-a zis ca el doar 5 zile poate s aimi plateasca medical ca angajator si restul zilelor pana la terminarea medicalului de 24 de zile o sa mi le palteasca CAS -UL si asta depinde cand cand o sa vireze ei banii pe medicalul meu atunci o sa ma poata plati numai e drept asa ceva sau am fost mintita si nu o sa mai vad banii aia? va rog sa ma lamureasca cineva in aceasta privinta,va multumesc o zi buna sa aveti.
buna ziua am o intrebare legata de plata concediului medical la cas cum se plateste in functie de cate luni trebuie sa le cotizezi la ei de ex lucrez de 6 luni fara intrerupere de unde si cotizatiile la stat mi s-au platit toate in aceste luni si vreau sa stiu daca pot beneficia de concediu medical platit de ei? am si ceva intreruperi de plata la cotizatiile lunare inainte sa ma angajez la firma unde lucrez acuma si vreau sa stiu daca am aceste intreruperi pot acuma sa benefeciez de medical? si legat de intreruperi CAS mi-a bagat acolo la penalitat:)i de nu am cum sa le platesc daca nu am beneficiat de nimic de la CAS si mai ales ca nu am avut loc de munca deci pana la urma sper ca m-am facut inteleasa si vreau doar sa stiu daca pot sa beneficiz acuma de medical fara probleme,va multumesc .:)