Subsemnata, ………….., domiciliata in ………., formuleaza urmatoarea:
CONTESTATIE
impotriva amenzii aplicate petentei prin procesul verbal de contraventie seria … nr. … incheiat de …. la data de …, pentru suma de …. Ron, comunicata la data de ……,
Motivele contestatiei:
In fapt, la data de …, ora …, agentul constatator …. a incheiat procesul verbal nr. …/…. prin care atesta faptul ca autoturismul marca … inmatriculat cu nr. ..– .. – …, proprietatea subsemnatei a fost înregistrat ca circulând pe drumul …… fara a avea rovigneta.
Avand in vedere faptul ca la data respectiva autoturismul sus mentionat se afla …….., va rugam sa admiteti contestatia asa cum a fost formulata.
Dovada motivelor o facem cu actele …. existente in dosar.
Depun contestatia si actele doveditoare in 2 (doua) exemplare spre a fi comunicate si reclamantei odata cu citatia.
Nume si prenume Data
Semnatura
Domnului Presedinte al ……………………..
asta e modelul care l-am folosit eu, sper sa iti fie de folos
pai am consultat un avocat si el m-a sfatuit sa depun contestatie, si mai mi-a spus ca pot sa il dau in judecata si pe cel care a intocmit procesul verbal si sa cer despagubire acum nu stiu ce sa fac sunt in dubiu, greseala se va vedea imediat la mine de aceea nu sunt sigura daca as avea nevoie de avocat ca in proba foto se va vedea imediat ca nu a fost masina mea.
am verificat, procesul verbal este completat corect, cum as putea formula contestatia ce lege sa invoc? imi trebuie neeaparat un avocat sama reprezinte?
si eu am patit o chestie similara mi-a venit un pv prin posta ca am circulat pe dn 7 fara rovinieta si eu nici macar nu stiu unde se afla localitatea specificata de dansii nu am fost niciodata acolo, ce ma sfatuiti sa fac