Buna ziua,
Am un loc de casa, primit mostenire, loc pe unde trece o linie de inalta tensiune, de 20000 volti, as dori sa construiesc o locuinta pe acest loc, as avea rugamintea, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi dea cateva informatii, daca se pot construi spatii de locuit pe sub o asemenea linie de inalta tensiune, eventual la ce distanta.
Va multumesc anticipat pentu ajutor.
Buna seara,
Am un loc de casa, primit mostenire, loc pe unde trece o linie de inalta tensiune (nu stiu de ce valoare), as dori sa construiesc o locuinta pe acest loc, as avea rugamintea, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi dea ceva informatii, daca se pot construi spatii de locuit pe sub liniile de inalta tensiune.
Va multumesc anticipat pentu ajutor.
Buna ziua,
Am 55 de ani, sunt in somaj din 04.01.2011, daca ma angajez pe perioada determinata, la o distanta de 200 km de domiciliu, as dori sa stiu daca mai beneficiez ceva din ajutorul de somaj (30% pe toata perioada somajului si/sau o suma pentru instalarea la noul loc de munca)?.
Va multumesc.
buna ziua,
sunt nascut pe 23 iunie 1956, am 30 de ani vachime in campul muncii (angajat fara intrerupere din august 1980), iar din 04.01.2911 voi fi somer, as dori sa stiu cand pot sa ies la pensie si ce conditii trebuiesc indeplinete,
multumesc anticipat.
as dori sa stiu, daca in timpul efectuarii concediului de adihna, angajatorul are voie(conform actualului cod al muncii) sa concedieze angajatii, si daca "da" in ce conditii?
multumesc anticipat
am 54 de ani, si am fost dat in previz, as vrea sa stiu, in cazul in care intru in somaj, iar pe parcurs imi gasesc un loc de munca, ce drepturi am?
multumesc anticipat