avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters181657

Activitate ContSters181657

Acum 2 ani am inchiriat impreuna cu 2 prietenii in Bucuresti un apartament.Mentionez ca , contractul de inchiriere a fost facut pe numele unuia dintre prietenii.Intre timp unul a plecat,si a venit altul in locul lui.Acum o saptamana am plecat si eu, nu ne intelegem in legatura cu garantia de 100 euro pe care am achitat-o la inceput,.am vorbit cu proprietarul si i.am spus ca nu platesc pe ultima luna chiria, ramanand in contul garantiei.El a inteles si a zis sa ma inteleg cu prietenii, dar ei nu vor. Ei spun ca nu vor sa puna si partea mea.Ce pot face in aceasta situatie?nu vreau sa stric relatiile cu ei dar nici sa platesc niste banii doar de dragul lor.
Discuție Transfer
Un salariat de la o regie infiintata, care este persoană juridică romană de interes județean care se organizează și funcționează sub autoritatea unui Consiliu Județean pe bază de gestiune economică și autonomie financiară, conform legilor, se poate transfera conform Legii nr. 153/2017, se poate transfera la Consiliul judetean respectiv
Răspuns la discuția Transfer în sistemul bugetar
dar un salariat de la o regie infiintata, care este persoană juridică romană de interes județean care se organizează și funcționează sub autoritatea unui Consiliu Județean pe bază de gestiune economică și autonomie financiară, conform legilor, se poate transfera conform Legii nr. 153/2017,
Răspuns la discuția Mostenire
Da, se vrea o Impartire egala, Avem o casuta mica cu 2 camere, fiecare are camera ei ,facuta impreuna, afara de cea batraneasca, Nu stam in ea decat cand mergem la tara,eu vreau sa fac cate ceva in ea si in curte pentru confortul nostru, dar sora mea nu vrea, in schimb este multumita cand eu bag banii si aranjez., ii place.Am zis ca nu o sa mai fac, dar poti sta asa, trebuie intretinuta gospodaria, mama nu mai poate.Intrebare .impartim dar banii pe care i.am bagat nu o sa ii mai recuperez. in veci, pt ca sora mea a zis ca ea nu vrea decat sa aiba unde face un gratar cand vine acolo.

Răspuns la discuția Mostenire
Da,dar sora mea nu vrea sa investească nimic acolo,pe. Când eu vreau,muncesc in fiecare weekend.Și atunci când mama nu va mai fi eu cu ce mă aleg,cu banii băgați.
Discuție Mostenire
In anul 2008 tatal meu a decedat, in acest timp mama mea a evitat sa faca taxa de succesiune. Acum ca a ajuns la o varsta la care trebuie sa se gandeasca ca are nevoie de ajutor incearca sa imparta tot ,mie si sorei mele.Mentionez ca, casa si un pamant intrvilan sunt pe numele tatalui, si restul pamanturilor pe numele mamei , mostenite de la bunicul meu.As dori sa stiu cum se poate realiza o impartire egala la tot intre mine si sora mea.Multumesc.
Discuție Poprire
daca o societate are conturile blocate prin infiintarea unei poprii si conf. cod procedura civila art 452.alin 2"nu sunt supuse executarii silite prin poprire;sumele necesare drepturilor salariale, dar nu mai mult de 6 luni de la data infiintarii popririi", intreb tichetele masa acordate salariatilor se pot incadra in drepturi salariale, se pot plati odata cu salariile?
Multumesc
ce post poate ocupa un licentiat in stiinte administrative, in cadrul unei regii autonome.
Da este o facultate acreditata, nu cred ca mai pot face masterul, nu imi permit cheltuiala, si nici nu urmaresc o functie de conducere.
Vreau doar sa fiu trecuta pe studii superioare, si sa imi fie recunoscute..
Oricum nu stiu in urma acvestei facultatii ce pot pot ocupa.multumesc.
Anul acesta termin Spiru haret la specializarea de mai sus, si mi s-a spus ca nu am ce face cu aceasta facultate daca nu urmez si masterul, mentionez ca lucrez in administratie.As dori sa stiu daca imi va fi recunoscuta, deoarece sunt voci care spun ca o fac degeaba.Multumesc.