avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare garantie inchiriere apaartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare garantie inchiriere apaartament

Acum 2 ani am inchiriat impreuna cu 2 prietenii in Bucuresti un apartament.Mentionez ca , contractul de inchiriere a fost facut pe numele unuia dintre prietenii.Intre timp unul a plecat,si a venit altul in locul lui.Acum o saptamana am plecat si eu, nu ne intelegem in legatura cu garantia de 100 euro pe care am achitat-o la inceput,.am vorbit cu proprietarul si i.am spus ca nu platesc pe ultima luna chiria, ramanand in contul garantiei.El a inteles si a zis sa ma inteleg cu prietenii, dar ei nu vor. Ei spun ca nu vor sa puna si partea mea.Ce pot face in aceasta situatie?nu vreau sa stric relatiile cu ei dar nici sa platesc niste banii doar de dragul lor.

Alte discuții în legătură

Garantia inchirieri apartamente zeus7 zeus7 Buna seara! Nelamurirea mea consta in plata si restituirea acestei garantii. Care este scopul acesteia? De ce se plateste daca nu se foloseste? Sunt mult mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie Tiberiu911 Tiberiu911 Salutare, Am cateva intrebari referitoare la o situatie cu care ma confrunt de curand. De curand m-am mutat impreuna cu prietena mea de la o chirie la alta. ... (vezi toată discuția)
Probleme relatia chirias-proprietar ContSters44992 ContSters44992 O prietena de-a mea are mai nou probleme cu proprietarul. Ea sta in chirie intr-un apartament confort 2. Si-a platit chiria in fiecare luna in valoare de 300 ... (vezi toată discuția)