Stimate domn NIVU, martorul politiei nu a semnat ca v-a vazut la volan sau langa volan. Este martor-asistent la faptul ca vi s-au recoltat probe biologice care vor fi dovada in dosarul de urmarire penala.
Puteti aduce cati martori vreti!! Va ingreunati situatia. Lasati-o cum a picat si la un an de la ramanerea definitiva a sentintei dati din nou examen pentru permis.
Altfel, dava va puneti contra, o sa mai puteti conduce peste vreo 3-4 ani. Cu o mare marja de indulgenta.
Sa stiti ca daca eu as fi avut puterea, v-as fi arestat pentru vreo 6 luni pentru condusul asta cu bautura in nas.
Acum vreo 15 ani si eu faceam tampenii de genul asta (conducere beat). Si era sa mor si eu, era sa omor si militianul. Norocul lui ca mi s-a oprit motorul, iar al meu ca militianul respectiv imi era var si era singur cand a vrut sa ma opreasca. De atunci nici ca mai ating volanul in ziua in care am baut ceva. Chiar si dupa UN SINGUR PAHAR DE BERE! Mai iau volanul intre degete dupa MINIM 10 ore.
Martorul politiei este mult mai credibil deoarece a semnat procesul-verbal.
Martorul ,,bate\" declaratia invinuitului.
Domnule avocat, ati uitat cum procedeaza politia? Taximetristul era "martor asistent de serviciu", nu martor al faptei.