avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate ariana21

Activitate ariana21

Buna seara,de 5 lunii de zile sunt mintita de fostul sot ca imi plateste pensia de intretinere as dori sa va intreb daca exista vreun articol in codul penal pentru urgentarea dosarului.va multumesc multa sanatate!
Saptamana trecuta mi-am scos de la Directia Fiscala o adeverinta ca nu detin propietatii,dar acolo am aflat ca am amenzi de la ratt si am impozit.. Am aflat ca daca nu platesc impozitul 400 de lei nu pot sa primesc ajutorul social si alocatia de sustinere a familiei.Este adevarat?mentionez ca sunt singura si am o fetita de 2 ani. Va multumesc
Am o fetita de 2 ani pot sa primesc alocatia privind legea 277/2010?nu am nici un venit.saptamana aceasta am de depus actele pentru ajutor social si pentru alocatia monoparentala. Am fost sfatuita sa depun acte si pentru alocatia complementara.pot sa primesc aceste alocatii?mentionez ca sunt despartita fostul sot nu imi plateste pensia de intretinere.VA MULTUMESC!
erin_b a scris:

pai nu este din minimul pe economie net ? pentru ca 600 este cel brut.....:(..eu primesc pentru doi copii,adica 33 % cei 150 lei ...:(

este minim pe economie net.
Buna seara...Cat e 1/4 venit minim pe economie in anul 2009? am o hotarare definitiva si nu stiu cati bani treb sa primesc in fiecare luna...mentionez ca fostul sot nu lucreaza legal.Pot sa cer in instanta sa se stabileasca o suma fixa sau sa las sa fie tot procent cum e mai favorabil? VA MULTUMESC
parintii lui a trimis la sectia de politie ca este plecat din tara si el se plimba relaxat cu masina luxoasa prin oras si nu este un motiv intemeiat ca parintii lui a mintit organul de politie? va multumesc pentru raspuns....dar cu legile din romania....protejeaza infractorii
r.gabi a scris:

Sotul dvs nu poate fi tras la raspunde pentru marturie mincinoasa intrucat nu are calitatea de martor.
Nu exista motive intemeiate pentru a fi admisa nici plangerea pentru fals in declaratii.
Buna seara, in codul penal este un articol privind marturia mincinoasa? Fostul sot a mintit ca este pl ecat din tara insa eu l-am vazut in oras si as vrea sa ma duc in audienta cu procuror si sa ii spun.va multumesc!Sanatate!