avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda Ratt nu pot primi ajutor social?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda Ratt nu pot primi ajutor social?

Saptamana trecuta mi-am scos de la Directia Fiscala o adeverinta ca nu detin propietatii,dar acolo am aflat ca am amenzi de la ratt si am impozit.. Am aflat ca daca nu platesc impozitul 400 de lei nu pot sa primesc ajutorul social si alocatia de sustinere a familiei.Este adevarat?mentionez ca sunt singura si am o fetita de 2 ani. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 19:24, 12 Februarie 2011
Buna ziua !
Nu poate fi vorba de asa ceva. Solicitati in scris ajutorul social si alocatia de sustinere. trimiteti aceasta solicitare prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Daca raspunsul este nefavorabil sau nu vi se raspunde in 30 de zile conform legii 554/ 2004 a contenciosului administrativ, va adresati instantei de judecata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hcl ilegala crisha60inna crisha60inna As vrea sa stiu care sunt demersurile ce trebuiesc intreprinse impotriva unei hotarari de consiliu local ilegale. (vezi toată discuția)
Ce pot face dacă poliția locală nu vrea sa înregistreze o plângere Adymunt Adymunt Cui trebuie sama adresez pt ase lua masurile legale pt hartuire verbala,si pt tentativa de vatamare corporala , si amenitari cu batai si cu moarte va rog mult ... (vezi toată discuția)
Refuz primarie de a elibera o adeverinta Morozan Maria Morozan Maria Buna ziua am solicitat primariei unei localitati sa-mi elibereze o adeverinta , un inscris din care sa rezulte ce impozit am avut de platit si ce penalitati ... (vezi toată discuția)