avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate reallast

Activitate reallast

Buna seara,

Doresc sa inregistrez un nume la osim, o marca. Observ ca marca aceasta nu este inregistrata la osim, insa este o firma in acte cu acelasi nume.

Doresc sa inregistrez marca deoarece detin si domeniul exact nume.ro, firma care exista e din domeniul transporturilor, insa eu doresc sa o inregistrez pentru activitatea de vanzari auto, parc auto.

Imi poate oferi cineva consultanta? si daca acest lucru e legal? si nu vor fi probleme.

Multumesc
Inteleg, dar eu nu pot aduna toti mostenitorii, nu ne vom strange in veci .... si habar nam cate matusi si verisori am eu, avand in vedere ca strabunicul a fost ultimul ce a avut casa.

Ce se intampla daca eu ma mut acolo, si investesc avand in vedere ca e o casa batraneasca, si platesc impozitul in continuare.
Buna ziua,

Bunica mea locuieste in casa parintilor ei (ambi decedati) contractul a fost pe ei, dar nu a dat nimanui casa nici macar ei, fica care a ramas cu ei tot timpul, restu au plecat. Contractul nu mai exista la rupt strabunicu.

Ea are 8 frati de care nu mai stim nimic (nu sunt domiciliati in judetul nostru), stim doar ca 5 sunt decedati (din auzite, cum ca ar fi), iar 3 nu stim nimic de ei pentru ca sunt plecati de foarte multi ani in Canada.

Avem vreo sansa sa facem contractul la casa? si care ar fi procedurile in mare, de aproape 20 de ani, doar ea a platit impozitul pe casa, si na mai locuit nimeni in ea decat bunica mea.

O zi buna!
Răspuns la discuția proprire din salar intrebare
Revenind la intrebarile mele .... ?

Multumesc anticipat.
Buna seara , am incheiat un contract cu o telefonie mobila acu 4 ani de zile dupa 6 luni de contract am plecat dincolo lasandui numaru unui var de a meu .

Mam intors de circa 11 luni in tara , am vb cu dansul el e plecat in strainatate a platit tot si ca a reziliat contractul la inchis e ma mintit ... asta e cu familia.

am primit azi la firma o instintare ca o firma de recuperari care lucreaza pentru aceasta firma de telefonie mobila imi va face proprire 30 la suta din salariu.

am de platit 3200 de lei.

Ce e de facut sa micsorez aceasta suma ?
O pot plati toata odata si mai putin ?

Iar daca e sa fi proprire cum e calculata ?

Eu momentam am 1450 brut , 1050 net + premi

mi se va trage pe luna 30 la suta din salariu de incadrare adica 1450 brut respectiv 30 la suta din 1050 lei net sau din suma totala lunara adaugand premile care sunt si ele adaugate pe fluturash la premi .

Din cate am inteles totul a plecat de la o factura de aproximativ 100 de euro.
Am citit undeva ca dupa 3 ani se prescrie datoria care e cauza ca nu sa prescris ?

Multumesc
Dar in cazul in care mi se va lua bani din salariu .... voi fi informat dinainte prin firma nu ? sau ei pot sami ieie direct din cont fara sa ma informeze dinainte ??
Buna am 21 de ani , acum 2 ani mam hotarat sa plec din tara , am venit in urma cu cateva luni , inainte sa plec am vrut sami inchid abonamentul de telefonie mobila , nu am putut ca e pe 2 ani porcari ca trebuie sa platesc 5 mill parca rezilierea etc , nu am mai platit facturile de atunci fiind plecat , acum ma trezesc ca am de platit 47 de milioane printr-o firma recuperatoare , ce mi se poate intampla ??

Mentionez ca nu am nimic pe numele meu bun mobil sau imobil.

Miai gasit acum o luna de munca in tara iar politica firmei e plata cu cardul ..... card de salarii visa electron fara descoperire ....
Imi pot lua bani de pe card ??? Iar eu sa nu primesc salariul ???

Multumesc , anticipat.