Bunica mea locuieste in casa parintilor ei (ambi decedati) contractul a fost pe ei, dar nu a dat nimanui casa nici macar ei, fica care a ramas cu ei tot timpul, restu au plecat. Contractul nu mai exista la rupt strabunicu.
Ea are 8 frati de care nu mai stim nimic (nu sunt domiciliati in judetul nostru), stim doar ca 5 sunt decedati (din auzite, cum ca ar fi), iar 3 nu stim nimic de ei pentru ca sunt plecati de foarte multi ani in Canada.
Avem vreo sansa sa facem contractul la casa? si care ar fi procedurile in mare, de aproape 20 de ani, doar ea a platit impozitul pe casa, si na mai locuit nimeni in ea decat bunica mea.
Inteleg, dar eu nu pot aduna toti mostenitorii, nu ne vom strange in veci .... si habar nam cate matusi si verisori am eu, avand in vedere ca strabunicul a fost ultimul ce a avut casa.
Ce se intampla daca eu ma mut acolo, si investesc avand in vedere ca e o casa batraneasca, si platesc impozitul in continuare.
In cazul dumneavoastra chiar nu aveti ce face daca nu puteti strange semnaturile sau pentru mai multe lamuriri incercati la primaria de care apartine casa. Despre mutarea sau renovarea caseii daca nimeni din rude nu are nici o obiectiune puteti locui fara probleme si plati taxele la primaria unde este arondata casa la rolul defunctei, pastrati chitantele in cazul in care apare pe viitor alt pretendent la acea casa chiar si de la renovari pentru a justifica banii cheltuiti eventual in instanta daca se va ajunge acolo.
Concesiune
Cineva94
Buna ziua. Am urmatoarea problema : o ruda apropiata a decedat si este inmormantata pe un loc de veci unde titularul este strabunicul meu. Detin un act din ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Omi Bertean
Bună ziua,tatăl meu a decedat acum 3 ani,eu sunt unica fica si era divorțat ,a mai avut un frate care a decedat cavaler, bunica trăiește din partea lui ... (vezi toată discuția)