avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Bună ziua,tatăl meu a decedat acum 3 ani,eu sunt unica fica si era divorțat ,a mai avut un frate care a decedat cavaler, bunica trăiește din partea lui trăiește.Bunica stă in casă cu cumnata iei sora lu bunicu , casa a fost făcută de străbunicii si nu avem acte la ia decât Titlu de proprietate care e pe numele mătuși.Bunica ia dat prin notar partea ei matusi .Partea lu frate lu tata i se cuvine bunici sau si mi-e.Ce trebuie să fac să pot trece pe mine tot ce mia rămas de la tata.Vă mulțumesc
Mergeti la notar si dezbateti succesiunea de pe urma tatalui decedat. Solicitati elibererea certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Omi Bertean Omi Bertean Bună ziua,tatăl meu a decedat acum 3 ani,eu sunt unica fica si era divorțat ,a mai avut un frate care a decedat cavaler, bunica trăiește din partea lui ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)