avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Bună ziua,tatăl meu a decedat acum 3 ani,eu sunt unica fica si era divorțat ,a mai avut un frate care a decedat cavaler, bunica trăiește din partea lui trăiește.Bunica stă in casă cu cumnata iei sora lu bunicu , casa a fost făcută de străbunicii si nu avem acte la ia decât Titlu de proprietate care e pe numele mătuși.Bunica ia dat prin notar partea ei matusi .Partea lu frate lu tata i se cuvine bunici sau si mi-e.Ce trebuie să fac să pot trece partea ce mise cuvine din casă mătuși ? Vă mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
Omi Bertean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Omi Bertean , utilizator 23:38, 7 Septembrie 2018
Buna seara,
Va referiti la bunurile lui personala sau la cele ce ar trebui sa le mosteneasca de la bunica care e in viata?
Consultati un avocat care, dupa ce stabileste situatia de fapt exacta, va poate indruma.
Bună seara mă refeream la bunurile tatălui rămase de la bunicul.Si de unde putem face rost de acte ptr casă,ca nu avem de cât un titlu de proprietate atât.Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
Omi Bertean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Omi Bertean Omi Bertean Bună ziua,tatăl meu a decedat acum 3 ani,eu sunt unica fica si era divorțat ,a mai avut un frate care a decedat cavaler, bunica trăiește din partea lui ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o matusa in tara(sora mamei mele). aceasta matusa,tatal ... Issaaaaa Issaaaaa Buna seara! Am o matusa in tara(sora mamei mele). Aceasta matusa,tatal ei ia lăsat mostenire casa. La randul lui tatal ei fiind in viata a obtinut de la ... (vezi toată discuția)
Moștenire Jipa2017 Jipa2017 Bună ziua! Am o nelămurire. Bunicul din partea tatălui a murit acum 38 de ani. Bunica a murit anul acesta. Au avut împreună 2 copii. Tatal meu și încă ... (vezi toată discuția)